Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Taas täydellinen vaateosuma: Rakkaus & Maailmanloppu

Olen hyvin etevä löytämään vaatteita, jotka ovat vahvasti itseninäköisiä ja joihin mul on tapana niin kovaa rakastua . Ivana Helsingin He...

Olen hyvin etevä löytämään vaatteita, jotka ovat vahvasti itseninäköisiä ja joihin mul on tapana niin kovaa rakastua. Ivana Helsingin Heart of Gold -paljettitakki, kaverin päältä ostamani nahkatakki, vaaleanpunainen Aladdin-shortsiasu tai Mikki Hiiri -shortsipuku näin muutamia mainitakseni.

Toki vaatteet ovat jo itsessään erinomaisia ja hienoja, mutta päälläni ne ovat selkeästi nousseet vielä uusiin sfääreihin. Olen vähän pyytämättä, mutta iloisesti yllättyneenä, noussut epävirallisesti jonkinlaiseksi brändilähettilääksi. Perfect match, niinku sanotaan. Paljettitakin ostin lähes pari vuotta sitten, mutta yhä saan ihmisiltä kuvia ja viestejä, joissa kysellään takista tai kerrotaan minun tulleen mieleen, kun on nähnyt saman kuosin jossain.

Usein vaatteet ovat jotenkin huomiotaherättäviä ja poikkeuksellisia - jos ei muuten, niin ainakin itseni päällä. Rumat ne vaatteilla koreilee, sanotaan, ja toiset koreilun lisäksi vielä viestivät itsestään ja ajatusmaailmastaan. Ette pääse pakoon, tärkeät ajatukseni palavat sinunkin verkkokalvoillesi.

Hankin itselleni joululahjaksi Vesalan Rakkaus & Maailmanloppu -collegepaidan. Vesalan Rakkaus ja maailmanloppu on jo biisinä sairaan hieno, ehdottomasti paras kappale Vesalan ensimmäiseltä levyltä. Paidassa biisi teemoineen on vielä noussut ihan erilaiselle tasolle. Toisaalta se on fanipaitanakin juuri sitä, mitä kaipaan: siitä ei näe kilometrin päähän, että tässä nyt fanitellaan bändipaidassa, vaan se viestii ja on upea vaate, vaikkei sietäisi tai tuntisi Vesalaa ollenkaan. Monitasoinen vaate, ja vieläpä vaaleanpunainen. Pitkään ajattelin, etten voi käyttää vaaleanpunaista, koska näyttäisin alastomalta ja pöhöttyneeltä. Sit vaa tuli jotenki sellane, ett ihasama, vituhieno Vesala-paita, joten annan mennä. Niin näpyttelin tilauksen menemään ja jo muutaman päivän päästä hilluin instastoorissani paita päällä.

Paita on ihana ja herätti ensimmäisenä ulkoilutusiltanaan Karma-draaman bileissäkin paljon kiinnostusta: laskujeni mukaan noin kahdeksan ihmistä kävi kyselemässä, kuvaamassa tai kehumassa paitaa. Hienosti voi siis pukeutumisella aktivoida kanssaihmisiä! Haluan toki myös huomauttaa, että bileissä olin (kai) pukenut myös housut. Näissä kuvissa taiteellisista syistä en.

Colleget olivat jossain välissä jo loppuneet, mutta nyt niitä ilmeisesti taas saa! Ostoksille voi suunnata Vesalan nettikauppaan.


You Might Also Like

0 kommenttia