Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun näet tämän kuosin, tule nykimään hihasta

Näin Pride-kulkueaamuna mieleeni juolahti ensimmäistä kertaa ajatus, että asuni saattaa sittenkin olla too much. Mutta enää ei voi perua tai...

Näin Pride-kulkueaamuna mieleeni juolahti ensimmäistä kertaa ajatus, että asuni saattaa sittenkin olla too much. Mutta enää ei voi perua tai vaihtaa, täytän Helsingin ruokottomalla taikalamppukuosillani!

Tarkkasilmäisimmät lukijat muistavat kuosin varmasti keväisistä Inspiration Blog Awards -asukuvistani. Silloin kuosi esiintyi vain t-paidassa, mutta Emmi Nuorgam tuli gaalassa lausuneeksi kohtalokkaan ajatuksen: että samalla kuosilla pitäisi olla myös housut. Samaa kuosia olevan ylä- ja alaosan yhdistämällä vaikutelma olisi kuin Antti Tuisku Emma-gaalassa, mutta vähän parempi. Ei pidä käyttää tyyliä vaan tyylittömyyttä.


Tuumasta tartuttiin toimeen ja armaan serkkuni saumuri sai laulaa A Whole New Worldiä, kun housuja surauteltiin kasaan.

Haluan kiinnittää erityisesti huomionne myös housujen kiristysnauhojen päissä killuviin uskomattomiin timantteihin. Family jewels mukana ja esillä, jep!

Eipä siis muuta kuin nykimään hihasta (joita ei ole), jos näkökenttäsi peittyy tästä vaaleanpunaisesta unelmakuosista.

P.S. Nöyrimmät anteeksipyyntöni todella kämäisistä kuvista. Neljän tunnin yöunien jälkeen kiireessä iPhonen etukameralla, ei voi kovin suurta ihmettä syntyä.You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Bongattu, mutta en vaan voinut alkaa huutamaan blogin nimellä, kun oli ihmisiä välissä. Näin sut vasta siinä kansalaistorilla päässä. Hyvä ja tunteita herättävä kulkue. Kirjoitin aiheesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että olit mukana :). Täytyykin käydä tsekkaamassa sun blogi!

      Poista