Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Helsinki Pride -kulkue ja puistojuhla upeina värikuvina

Jos tapahtumaan on osallistunut 30 000 ihmistä, ei 27 kuvaa postauksessa liene liikaa. Huh, mikä Pride-lauantai olikaan! Oli niin kuuma, e...

Jos tapahtumaan on osallistunut 30 000 ihmistä, ei 27 kuvaa postauksessa liene liikaa.

Huh, mikä Pride-lauantai olikaan! Oli niin kuuma, että rintakehä kuumottaa yhä ja korvat kuoriutuvat. Oli niin jengiä, että Amnestyn ja Tom of Finland -leffan rekka pääsi lähtemään kulkueeseen suunnilleen 40 minuuttia sen jälkeen, kun kulkue oli alkanut. Oli niin siistiä, etten oikein osaa edes sanoa mitään, paitsi että voisipa vain jäädä ikuiseen Prideen kellumaan.

Ylipäätään lauantai ja Helsinki Pride tänä vuonna inspiroi blogijutuissakin hullun paljon. Jos tämä inspis ja tehokkuusajattelu pysyy yllä, julkaisen ensi vuoden Prideillä vaatemalliston, 19 yhteistyökampanjaa, minisarjan, tv-elokuvan, Suomenkiertueen. Ryhdyn myös luultavasti musiikkituottajaksi, tai ainakin jonkinlaiseksi gay-themed-songwriteriksi. Hyvä vuosi tulee tästä eteenpäin. Jos nyt edes ne mainoskortsut saisin aikaan, joita olen suunnitellut kohta vuoden...

Takaisin Pride-lauantaihin. Jengiähän tuolla oli, mutta kuten aiemmin jo arvelin, Kansalaistori toimi puistojuhlan paikkana oikein hyvin. Tietysti jonot ja ihmispaljous on aina vähän stressaavaa ja nihkeää, mutta se on asia, jota ei ratkaise maailman suurinkaan puisto tai nurmikenttä. Helsinki Priden puistojuhlasta on vain kasvanut hillittömän kokoinen tapahtuma, ja ihmisten mielikuvien mukautuminen siihen ottaa ehkä aikansa.

Olin itse jotenkin niin ylikierroksilla ja kaoottinen koko lauantain, etten ehtinyt oikein asettua ja ihmetellä mitään. Esiintyjistä näin puolikkaan biisin verran Jannaa, muut menivät täysin ohi. Tai okei, Movetronia noustiin joraamaan paikaltamme, näkemättä kuitenkaan varsinaisesti mitään.

Nyt laitan vain ruokottoman määrän kuvia lauantailta, yritän myös palata hyvin pienen videokatsauksen kanssa asiaan vielä! Ja perjantain karhubileistäkin haluaisin lausua muutaman kauniin sanan, palaan siis niidenkin tiimoilta vielä Pride-juttuihin. Taitaa mennä Pride-hekumoinneissa vielä seuraavakin viikko, huh.

Erityismaininta vielä kaikille lukijoille ja seuraajille, jotka tulitte juttelemaan! Olette ihania! Moni kehui erityisesti snäppejäni (snapchat-tilini löytää nimimerkillä tamankylanhomo, vinkvink). Se lämmitti aivan erityisesti. Sitä vaan höpöttelee ja sitten monet vielä pitävät höpöttelyistäni. Rakkautta!



























You Might Also Like

0 kommenttia