Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hiukan pullahtaneet sunnuntaimähkinnät

Vuosi on jo pitkällä, tai no ainakin tammikuu. Vuositasolla neljätoista päivää on 3,84 prosenttia, eli ihan tosi vähän vasta. Mitä tahans...


Vuosi on jo pitkällä, tai no ainakin tammikuu. Vuositasolla neljätoista päivää on 3,84 prosenttia, eli ihan tosi vähän vasta. Mitä tahansa voi vielä tapahtua!

Se on hyvä, sillä tämä vuosi on lähtenyt käyntiin vähän ehkä hitaanlaisesti. Kiusallisen pitkään olen vetelehtinyt joululomalla ja toisaalta taas stressannut tekemättömistä asioista. Vaikka ihan oikeasti mitään tekemätöntä ei varsinaisesti ole: kukaan ei tällä hetkellä odota minua minnekään tai minulta mitään. Ei siis ole tarvetta vatsanpohjaa paksulla parsinneulalla ompelevalle ahdistukselle  tai tuskaisena pyörivälle katseelle tekemättömyyden vuoksi.

Huomasin myös loppuvuoden mähkinnöissäni hiukan pullahtaneeni. Se ei tavallaan haittaa, mutta vähän kuitenkin ärsyttää, tai jotenkin sellainen pöhötys ei vain tunnu hyvältä. Siispä nyt on jälleen siirrytty puurojen, vihersmoothieiden ja pinaattien pariin! Olo on autuas, varsinkin kun kuitenkin välillä muistaa myös juoda viiniä, syödä suklaata ja kylpeä voissa. Ja sipseissä ja pakastekakuissa.


Eilen sain viimeinkin sysäyksen siivota oikein antaumuksella. Aika monta päivää sitä sysäystä kyllä odottelinkin. Tai pakoilin, kuten jotkut silminnäkijät asiaa arvioivat.

Joka tapauksessa, nyt on siivottu! Oikein sillä lailla vanhalla hammasharjalla jynssäten, kaikkia sellaisiakin nurkkia ja koloja, joita täällä hämärässä majassani ei edes huomaa olevan. Siivoukseen innosti extempore järjestetyt illanistujaiset ja illanistujaiset kyllä ilahduttivatkin. Palautin myös eteiseen kertyneet palautuspullot. Miten pullojen palautus voikin olla niin jotenkin työläs projekti: muutamaa pulloa ei viitsi vielä palauttaa eikä toisaalta sittenkään viitsi, kun pulloja on kolme kassillista. Nyt kuitenkin palautin ja ostin rahoilla Daim-kakkua! Daim-kakku itsessään on jo superihanaa, nyt vielä riskillä kokeilin sellaista mousse-versiota ja se oli vielä alkuperäistäkin parempaa! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos et jonain kertana jaksakaan leipoa itse tai et ehdikään aukioloaikojen puitteissa kakkuostoksille lähimpään leipomon kivijalkamyymälään.


Nyt ilta alkaa hämärtyä, joten on aika kaivautua sohvan syövereistä esiin! Aion vielä tänään käydä hankkimassa viimeinkin jonkinlaisen järkevän valaisimen asuntooni. Uskon nimittäin, että jo se saattaa nostaa vireystilaa, että näkee asunnossaan eteensä!

Tämän postauksen kuvat napattiin viikko sitten. Silloin aurinko paistoi oikein voimallisesti, käytiin poikaystäväni kanssa tietokoneostoksilla (valitettavasti kone ei kuitenkaan ollut minulle) ja muutenkin ulkoilemassa. Ihana takkini sointui täydellisesti Louis Vuittonin eli Luikkarin näyteikkunaan, joten jäin patsastelemaan siihen. Tavallaan harmi, tavallaan tosi hauskaa, että olen tolleen vähän pöllähtäneen pöllövaarin näköinen. Nyt aion kuitenkin sukia tukkani ulos lähtiessä.

Valoa sunnuntai-iltaanne ja voimaa uuteen viikkoon!

You Might Also Like

0 kommenttia