Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4 pientä valopilkkua talven synkkyyteen

On kylmää ja pimeää, kaikki on kurjaa eikä aurinko paista enää koskaan. Sitten kuitenkin välillä hetkittäin muistaa tai ehkä oikeammin huoma...

On kylmää ja pimeää, kaikki on kurjaa eikä aurinko paista enää koskaan. Sitten kuitenkin välillä hetkittäin muistaa tai ehkä oikeammin huomaa, että on kivoja ja hyviä asioita, jotka tuottavat iloa ja valoa synkkyyteenkin.

Siispä listasin neljä parasta just nyt -asiaa. Mitkä on sun arjen parantajia? 

 1. Paksut farkut
Olen ihan järjettömän ilahtunut siitä, että kaupoista saa taas kunnollisia, paksusta kankaasta ommeltuja farkkuja! Kyse on varmaankin valloillaan olevasta ysärimuodista, mutta samapa tuo, kunhan farkut tuntuvat hyvältä. Surukseni on tosin todettava, että keväällä ostamani vastaavanlaiset pöksyt kuluivat haaroista jo aivan riekaleiksi, vaikka kuvittelin niiden kestävän. Toisaalta paksusta kankaasta tehtyjä pöksyjä lienee järkevämpää korjata kuin ohuita ja joustavia housuja, jotka alkavat hiutua pelkästä ajatuksesta. Ihanaa, kun on paksut ja tukevat housut, aivan peittämiensä jalkojen veroiset!

2. Lushin suihkugeeli
Olen usein (aina) muutenkin puhunut ja miettinyt sitä, kuinka monilta osin olen keski-ikäistyvä tätioletettu. Niin nytkin, sillä olen löytänyt suuren ilon ylellisistä ja laadukkaista suihkugeeleistä. Viimeisin suosikkini on Lushin Plum Rain, joka on vaan yksinkertaisesti i-ha-na. Tuoksu on luonnollinen ja huumaava, muttei kuitenkaan liiallinen . Myös geelin koostumus on erinomainen. Se on kiinteä ja helposti hallittava, ja käyttöä on helppo säännöstellä. Näin vähän hintavampikaan tuote ei tunnu kovin kalliilta, sillä se riittää kuitenkin aika pitkään.

Erityismaininta pitää antaa myös geelin käyttöohjeesta. Pullon takana neuvotaan, että jos et ihan oikeasti tiedä, miten suihkugeeliä käytetään, pyydä kanssasi suihkuun joku, josta todella pidät ja anna hänen näyttää. Enkä kyllä muistakaan, milloin olisin viimeksi käynyt yksin suihkussa. Erittäin hyvä käyttöohje siis.


3. Opin käsittelemään munakoisoa
Munakoiso on hyvää, mutta sitä ei pidä syödä kotona, pelkästään varmasti hyvissä ravintoloissa, sanoin aina. Itse yritin useasti valmistaa munakoisoa, lopputuloksena teepussin makuisia, pesusienen tuntuisia klönttejä, joita ei kyllä syönyt saatana yhtään kukaan. Mutta nyt, loputtoman tuntuisten oppituntien ja sivustaseuraamisten jälkeen, olen onnistunut valmistamaan munakoisoa oikein jo kolme kertaa! Kerron teille ehkä myöhemmin, kuinka tämä ihme tapahtuu. Odottavan aika on pitkää, mutta tässä tapauksessa myös odotuksen arvoista.

4. Kahvipuuhat
Poikaystäväni on vähän sillälailla taipuvainen kahvihifistelyyn. Ei nyt mitenkään aivan kreisisti, mutta kuitenkin niin, että on kahvimyllyt, pavut ja espressokeittimet. Se on vähän tarttunut minuunkin, ja koen suurta iloa saadessani haistella kahveja, surrutella myllyllä ja kuunnella, milloin kahvi alkaa kiehua. Samalla olen haaveillut myös omasta espressokeittimestä. Eikä ole kuin hetki, kun itse vaihdoin pikakahvin ihan oikeaan kahviin. Silloin minulle vitsailtiin, että varo vain, kohta ostat kahvimyllyn. Siitä ei olla enää kovin kaukana.

You Might Also Like

0 kommenttia