Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mies hiiren vaatteissa – virallinen kesäasu löydetty!

Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä: itsenäisen ja vahvan, kiistatta tyylikkään pukeutujan ehdoton The Kesäasu. Kävin vähän pyörähtämä...

Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä: itsenäisen ja vahvan, kiistatta tyylikkään pukeutujan ehdoton The Kesäasu.

Kävin vähän pyörähtämässä vaatekaupassa ja näin sen ihan vahingossa. Uskomaton Mikki Hiiri -kuosintäyteinen shortsiasu. Toi on mun The Kesäasu, henkäisin ääneen. Disney-obsessioni tietävät arvannevat, että asu tosiaan kevyesti houkutteli minua. Otin asusta kuvan ja lähetin sen suunnilleen kaikille ystävilleni, pyytäen asun hankinnalle siunausta. Jostain syystä kukaan ei vastannut, ja jouduin epätietoisena pyörimään ympäri kauppaa asu kainalossa. Itsenäistä ostopäätöstä ei tietenkään voi tehdä, vaikka itsenäinen ja vahva pukeutuja olenkin.


Lopulta Kille vastasi. Kille kieltäytyi siunaamasta, mutta lupasi tarjota viimeisen voitelun, mikäli hankin asun. Mitä lie hän tarkoitti. Vaikka erostamme on jo hetki, kysyn jostain syystä yhä aika usein Killeltä tällaisia kysymyksiä, että saanko tai voinko. En ihan oikeasti kysy niitä kysyäkseni lupaa, vaan enemmänkin niin että kannattaako tai oisko hyvä. Tyylikysymyksissä Kille tosin jo totesi luoneensa vuosien varrella hirviön, kun on opettanut minut niin tyylitajuiseksi.

Lopulta törmäsin ystävättäreni sukulaisiin, jotka auliisti siunasivat ostopäätökseni. Liikkuvat kuulemma kanssani niin vähän julkisesti, ettei vaatteillani ole heidän kannaltaan juuri merkitystä. Mitä lie tarkoitti sekään, kauhean epäselviä lausuntoja antaa lähipiirini tänään.Vähän nolostellen kannoin asun kassalle. Tuntui, että kassaakin huvitti, vaikka minähän olin ostamassa oikeaa muotia, asukokonaisuus oli mallinukenkin päällä. Ja olen tyylitajultani vahva ja uskottava, kuten todettu.

Tulin asuineni kotiin. Puin asun päälle ja otin asukuvia. Ei saatana, tätä ei voi laittaa selvinpäin edes Instagramiin, hihittelin ensin. Ei juma, olenko mies vai hiiri, tuhahdin sitten ja aloin näpyttää postausta. Näinpä vain julkaisin asun ensin blogissa ja sitten vielä Instassakin. Nyt asua siis voi, jopa täytyy, käyttää kaikkialla.

 Pridessä, bileissä, festareilla, kaduilla, öissä töissä, myymälöissä, puistoissa ja katujen kulmilla. Järvellä ja keskipenkillä. Kaikkialla. Paras kesäasu, luojan kiitos hankin sen.


Asu: H&M 
 Sandaalit: Birkenstock 
 Tyhjät viinipullot: blogiyhteistyön jäljiltä 
 Heseruuan roskat: odottaneet poisviemistä niin kauan, etten edes kehtaa sanoa.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ei vitsi, tuohan on ihan loistava asu ja sopii sulle ku nenä päähän!

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu asu!! Olen itsekin joskus kysynyt makutuomarilta kommenttia H&M:n Mikki-kuosisista housuista, mutta kun vastaus oli nyrpeä, en uskaltanutkaan tehdä ostosta. Hyvä, että sinä olit rohkeampi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kieltämättä nyt vieläkin iloisempi hankinnastani!

   Poista