Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uuden alun jännittäviä keinahduksia odotellessa

Hei kaikki ihanat!  Tämä olkoon virallinen avajaispostaus ja uuden alun julistuspostaus uudessa osoitteessa. Ihan aikuisten oikeastihan...

Hei kaikki ihanat! 

Tämä olkoon virallinen avajaispostaus ja uuden alun julistuspostaus uudessa osoitteessa. Ihan aikuisten oikeastihan tämä on se sama vanha, alkuperäinen alusta, jolle Tämän kylän homopoika -blogi aikoinaan syntyi. Nyt on vain viimeisen päälle uusi ilme, johon on käytetty oikein ammattikoodaajaa (kiitos Jari Jaanto!) ja oikein maksettu ulkoasukin vielä. Ja banneria hinkkasin tuntikausia. Alkuperäiseen versioon sain inspiraation Finnairin mainoksesta. Lähdin toteuttamaan inspiraatiotani, ja lopputulos muistutti venäläisen pop-idolin levynkantta vuodelta 2005. Hinkkasin lisää, ja lopputulokseksi tuli tämä nyt esillä oleva, joka tosin muistuttaa minusta hieman ruotsalaista ehkäisyvalistuskampanjamainosta. Mutta se on jo ihan hyvä mielleyhtymä!


Blogini täyttää muuten torstaina kuusi vuotta, pidän luultavasti aivan törkeän hulppeat bailut, joiden jälkeen maailma ei ole entisensä. Muistelen torstaina loisteliaan elämäni huippuhetkiä, tänään ajattelin puhua vähän nykyisestä ja tulevasta. Huippua ja loisteliasta sekin, tietenkin.

Sinänsä tämä uusi oleminen uusvanhalla alustalla ei muuta mitään. Aion olla vuoden paras ja ehdolla viihdyttävimmäksi jatkossakin. Lisäksi pyrin olemaan myös tyylikkäämpi, esteettisempi ja tienata ensimmäisen miljoonani bloggaamalla seuraavan vuoden aikana.Suunta voi olla lifestylempi jatkossa, koska en yksinkertaisesti ehdi ja jaksa manifestoida kaiken aikaa. Mutta lifestylessä ei ole mielestäni mitään pahaa, päinvastoin. Maailma on täynnä erinomaisia lifestyle-blogeja. Kaunokirjallisempien ja lyyrisempien juttujen kirjoittelu kiehtoo, ja niitä toki kirjoittelin jo Imagella ollessani inspiksen iskiessä. Ja pyrin kyllä pitämään myös yhteiskunnalliset asiat mukana. On hirveän helppo lipsahtaa olemaan #enkommentoi, ja sitten vaan kellua sössön mukana partypapiidipaadeissa. Sitä en halua. Ja noin muutenkin aion olla superaktiivinen somettaja ja kuvittelen postaavani jatkossa päivittäin! Saa nähdä kuinka käy.


Noin muuten elämässä en ihan tarkkaan tiedä mitä tulee tapahtumaan! Palautin juuri hetki sitten kandintutkielmani plagiaatintarkastukseen. Opiskelen kotimaista kirjallisuutta, mutta en näillä näkymin jatka enää kandin jälkeen, ainakaan heti. Sisko tahtoisin jäädä, mutta moottoritie on kuuma. Ja nyt viimein kun mä lähden teen sen sydämeni tähden. Mun mentävä on, tahdon keskelle suuren kuulijajoukon. Ja mitä näitä nyt on. Maailma on joka tapauksessa aika avoin, enkä ihan tarkkaan tiedä mitä tulee tapahtumaan. Se on tietysti jännittävää ja hurjaa, mutta ainakin toistaiseksi vain odotan iloisella jännityksellä mitä tapahtuu ja mihin päädyn. Pääasia, että tulee kesä. Ja mitä jännittävämpiä keinahduksia kesäaalloilla tapahtuu, sitä jännittävämpää sisältöä somevärkkeihinne (ruma sana, anteeksi) tulvahtaa.

Nyt tähän loppuun jokainen voisi kertoa jonkun kommentin, risun tai ratsupiiskan, ruusun tai pikkutuhman vitsin, mitä nyt mieleen juolahtaakaan! Kommenttiboksi huutaa avoimena! Kuka on eka?


Kuvat: Heidi, kiitos!

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Ihana uusi ilme, ja olet yhtä sujuvasanainen ja kekseliäs kirjoittaja kuin aina! Onnea uusiin tuuliin :)
  T. Katja V.

  VastaaPoista
 2. Seuratuissa blogeissa pysyt muutosta huolimatta. Kirjotustyyli edelleen viihdyttävä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että! Vähänkö hämmästyin kun ilmestyit yhtäkkiä bloggerin feediin! Yllätys oli iloinen ja varmasti blogiasi tulee nyt luettua aktiivisemmin. Tsempit tulevaan ja ennen kaikkea onnea opiskeluun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oli iloinen! Tervetuloa lukemaan ja kiitos!

   Poista
 4. Keskittyisit kirjoittamiseen kun sen parhaiten osaat. Ulkoasuun ja omakuviin perustuvia blogeja on aivan tarpeeksi. Erottua voi myös riisutulla ja vähemmän viilatulla visuaalisella ilmeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta varmasti tämäkin. Teen kuitenkin blogia juuri sellaisella tavalla ja ajatuksella, joka itsestäni tuntuu hyvältä. Teksti tulee kuitenkin säilymään blogin pääasiana, siitä ei tarvitse olla huolissaan. Kuvia blogissa on kuitenkin ollut jo vuosia ;).

   Poista
 5. Turussa ollut taas harmaampaa, eikä kukaan kirjoittanut sulle vitsiä, joten...
  Hukkaan valui, sanoi sudenraiskaaja.

  VastaaPoista