Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tästä ei tukeminen helpotu – HeSetaa voi tukea juhlimalla!

Tänään on keskiviikko, eli pikkulauantai! Suurena juhlan ystävänä mietin kuitenkin jo ensi viikon keskiviikkoa, johon haluan tänään myös tei...

Tänään on keskiviikko, eli pikkulauantai! Suurena juhlan ystävänä mietin kuitenkin jo ensi viikon keskiviikkoa, johon haluan tänään myös teidän huomionne kiinnittää.

Keskiviikkona 12.4. nimittäin juhlitaan ja kerätään varoja HeSeta ry:n tukikonsertissa Tavastialla. Pääkaupunkiseudun Seta on pieni järjestö, joka kuitenkin tekee suuria asioita, esimerkiksi  sateenkaarierityistä nuorisotyötä sekä turvapaikanhakijoiden ja pakolaistaustaisten Together-toimintaa. HeSetan työlle on siis kasvava tarve, jota saatava julkinen rahoitus ei kuitenkaan vastaa.

Vuosi vuodelta kasvaa myös Helsinki Pride, jonka järjestämisestä vastaa niinikään HeSeta. Nykyisessä mittakaavassa pelkän kulkueen ja puistojuhlan kulut kasvavat lähes sataantuhanteen euroon. Pienelle järjestölle kyseinen summa on yksinään mahdoton katettava. Viikko halutaan kuitenkin pitää saavutettavana, vaikuttavana ja puistojuhla maksuttomana jatkossakin: näin ei suinkaan muuten ole kovinkaan monissa muissa maissa. Maksuttomuuden mahdollistavat yhteistyökumppaneiden, organisaatioiden, yhteisöiden ja yksilöiden vahva tuki.

Mutta niin, kuten sanottu, yksilöilläkin on mahdollisuus tukea HeSetaa yksinkertaisella ja mukavalla tavalla: tulemalla juhlimaan tukikonserttiin!


Party for Pride -tukikonsertissa esiintyvät Paleface, Iisa, Arto Tuunela, Kaupungin Naiset, iMi sekä Jamie MacDonald. Levymusiikista vastaa DJ Mr. A, juontajana toimii hurmaava Laura Haimila.

Kuten listauksesta näkee, on artistikattaus erittäin miellyttävä! Arto Tuunelan Pariisin keväältä on mukaellen lainattu tämänkin blogin nimi, Iisan Nimimerkillä taas on soinut omissa kuulokkeissani ja kaiuttimissani repeatilla läpi alkuvuoden. Kiva on päästä myös kuulemaan stand-up-koomikko Jamien uudet läpät, en olekaan tainnut nähdä häntä Arctic Priden esiintymisen jälkeen. Helsinki Pride -kulkueessa tosin jorailimme rekan lavalla yhdessä viime kesänä.

Onpa siis kiva päästä Tavastialle juhlimaan! Sinne nimittäin olen ehdottomasti menossa ja toivon näkeväni myös teidät siellä!

Lippujen myynnit, hinnat ja muut lisätiedot löytyvät tapahtuman Facebook-sivulta, jonne kannattaa ehdottomasti muutenkin hankkiutua fiilistelemään tapahtumaa ja kurkkimaan kanssaosallistujia.

You Might Also Like

0 kommenttia