Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Peniskarkkeja ja karaokea

Kerroinkin jo aiemmin yllätysläksiäisteni megahienosta kakusta . Nyt ajattelin palata vielä läksiäistunnelmiin, sillä olipa vain ihanat juhl...

Kerroinkin jo aiemmin yllätysläksiäisteni megahienosta kakusta. Nyt ajattelin palata vielä läksiäistunnelmiin, sillä olipa vain ihanat juhlat!

Tavallaan joku voisi kysyä, että millaiset yllätysjuhlat ovat juhlat, joita on itse vähän keksimässä ja suunnittelemassa, varmistelemassa että onhan nämä kaikki kutsuttu ja kutsuthan nämäkin vielä ja saanut ohjeet tuoda viinaa mukana.


Mutta yllätysjuhlat ne olivat silti! Juhlaseurue nouti minut kotoa, ihailivat saamaani upeaa uskonnollishenkistä taulua (esittelen sen teille myöhemmin) ja johdattivat juhlapaikalle. Matkan varrelle puiston kulmaan oli vähän SuomiLove-henkisesti sattunut lisää juhlaväkeä katusoittamaan Antti Tuiskua. En ollut edes ajatellut kuinka hyvin Hyökyaalto sopii läksiäisbiisiksi.

Hölmö, et ymmärrä mitä teet.
Hullu, vain hullu kohtaloaan pakenee.
Nyt kuuntele
Kun aallotkin anelee.
Hei ethän mee!

Ihana biisi, ihanat katusoittopojat. Myöhemmin illalla sain vielä kuulla poikkitaiteellisen potpurin maailman parhaita biisejä.
 
Juhlapaikalta löytyi se jo mainittu superhieno kakku, mutta myös iltapäivälehdissä asti kohua herättäneitä peniskarkkeja, joita myydään nimenomaan Turussa eräässä karkkikaupassa. Ja jotka oli nimenomaisesti minun vuokseni käyty ostamassa. Oikein maukkaita ja ravitsevia, suosittelen kaikille.

Hämmentävänä sivuhuomiona huomasimme illan aikana, että juhlia emännöivää Miaa lukuunottamatta juhlissa oli hetkellisesti all-male panel. Eipä ole kyllä minun juhlissani päässyt koskaan käymään niin. Onneksi tilanne vielä tasaantui yllätysvieraiden myötä.

Ilta huipentui minnekäs muuallekaan kuin Turun yöhön ja Suxesiin. Niin vain aina vannon, etten koskaan ikinä enää laula karaokea, mutta viime aikoina lipsunut lupaukseni lähti taas lapasesta, ja niin Katri Helena from the dark side otti vallan ja tulkitsi koskettavasti omakohtaisen kappaleen Vanha nainen hunningolla. Loppuillasta saatoimme kenties ehkä laulaa vielä herkän dueton Huone 105 -kappaleesta, jonka aikana tapahtui vahingossa ja tahattomasti jonkinlainen tekninen kömmähdys ja kappale katkesi kesken kaiken.

Ilta hurahti jotenkin tahattomasti myöhään, pizzeria meni nälkäisen nenäni edestä kiinni ja uuvutti. Kotona raakaa parsakaalia ja majoneesia aterioidessani hymyilytti ja vähän itketti, miten siistien ja ihanien ihmisten kanssa sitä onkin saanut Turun vuotensa viettää. 
You Might Also Like

0 kommenttia