Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Maailman paras kakku läksiäisissä

Torstaina vietettiin yllätysläksiäisiäni. Vaikka juhlat (onko läksiäiset juhlat?) tulivat lyhyellä varoitusajalla, oli kaikki ihanaa ja niin...

Torstaina vietettiin yllätysläksiäisiäni. Vaikka juhlat (onko läksiäiset juhlat?) tulivat lyhyellä varoitusajalla, oli kaikki ihanaa ja niin yllätyksellistä.

Palaan juhliin varmaan tarkemmin vielä myöhemmin, nyt haluan näyttää teille maailman kauneimman kakun, jonka juhlia organisoinut ja emännöinyt ihana Mia oli ihan itse pyöräyttänyt. Katsokaa nyt sitä, maailman kaunein kakku! En vakavasti puhuen nimittäin uskonut, että kauniit ja näyttävät kakut voivat oikeasti olla hyviä tai välttämättä edes syötäviä. Tämä oli kuitenkin myös maultaankin ihana.


Kuten kuvissa näkyy, oli Mia ajatellut hyvin tarkkanäköisesti juuri minua kakkua suunnitellessaan: oli sateenkaarta ja pehmeyttä, värejä ja kultaa ja suloista Disney-fiilistä.

Ja kaiken kruununa pinkkikuorrutteinen donitsi, jonka symbolisen tason jokainen voikin analysoida ja tulkita ihan omassa mielessään.


You Might Also Like

1 kommenttia