Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kevään kaikki TV-hömppä kommentoituna yhdessä postauksessa

Jotenkin yhtäkkiä koko Suomi katsoo televisiosta vain tyhjäpäisiä hömppäohjelmia. Itse en ole koskaan ymmärtänyt niitä, enkä haluakaan ymmär...

Jotenkin yhtäkkiä koko Suomi katsoo televisiosta vain tyhjäpäisiä hömppäohjelmia. Itse en ole koskaan ymmärtänyt niitä, enkä haluakaan ymmärtää. Silti tärkeänä ihmisenä kuitenkin katsoin ja jaan nyt teille näkemykseni ja tuntoni erilaisista ohjelmista. Niitä siteeraamalla voitte saada tiedostavan mutta viihdyttävän ihmisen imagon kahvipöydissä ja kotisohvilla.

1. Bachelor Suomessa Mies halusi Naisensa olevan pullantuoksuinen, mutta kodin tuoksuvan sämpylältä. Tavallaan järjetöntä, kaikkea ei voi saada. Toisaalta tajusin, että on energiatehokasta paistaa useampikin nisu ja jyvänen samalla uuninlämmityksellä. Sillä taka-ajatuksella lienee sankarimmekin liikenteessä. Hyvä, bachelor! Toinen kysymys on tietysti se, voisiko herra Bachelor pyöräyttää pullansa ihan itse, aivan kuten haluaa lapsensakin tehdä. Naisen lapset eivät kelpaa, miksi siis naisen valmiiksitekemät vehnäset ovat ok?

2. Jossain mielenhäiriössä vilkaisin myös Temptation Island Suomea, joka on mielestäni järkevimmin nimetty televisio-ohjelma heti MTV Sport Uutisten jälkeen. En ymmärtänyt ohjelmasta mitään. En jotenkin tiedä, että mistä tai niinku mitäköhän pitäis tai että niinku. MI-TÄ. Onko ohjelmassa tarkoitus saada vieteltyä, pysyä viettelemättömissä vai kenties naida lätkyttää kuin viimeistä päivää mutta ensimmäisessä jaksossa teeskennellä, ettei tee mieli läiskyttää airoilla lammen pintaa? Voittaako joku rahasumman tai etelänmatkan? Kuka? Kenen ansiota voitto on, toisen vai oman itsen? Koska tulee se kausi, jolloin varatut kiimakallet odottavat paratiisisaarella vapaamielisiä neitoja kieli pitkällä, mutta kaikkien yllätykseksi paikalle saavunkin minä, joka olen myös sattumalta päästänyt pakoveneen irti laiturista?

Slutshaming ja kaikki muukin mölleily on yksiselitteisen perseestä, mutta siis omakohtaisesti ihan tosi harvoin on toiminut sellainen iskurepliikki, että yleisesti kaikille esittäytyessäni vähän jo ehdottelen, että tykkään ratsastaa ilman hevosta. Toimiessaan repliikki on erinomainen hyvä, mutta ne toimivat hetket ovat todella harvassa. Varsinkin silloin, jos sekä kilpasisaret, että kilpailun palkinnot, että palkintojen daamit ynnä koko Suomi vahtivat sinua silmä kovana. Villeimmät iskurepliikkinsä on tehokkainta säästää hieman myöhemmäksi.


3. Jo jokunen viikko sitten alkoi myös Riisutut! Sen konsepti on hyvinkin kiehtova ja järkevä ja se lienee Survivorsin ensimmäisen kauden jälkeen ensimmäinen tosi-tv-ohjelma, jonka katsomisen sallin itseni häpeilemättä! Se tuottaa jonkinlaista ajatustyötä myös katsojassa ja ensimmäistä jaksoa katsoessa itseänikin hiukan ahdisti. Luopua nyt aivan kaikesta ja köllötellä kelteisillään paljaalla lattialla, pienen lämpöpatterin vieressä. Eilen näin jakson, jossa Kristoffer oli Gay Gaalassa ajohaalarissa. Oiva osoitus siitä, miten näppärästi voi sekä luopua kaikesta että flirttailla fetissikuvastolla edustustilaisuudessa: hävittää kaiken paitsi ajohaalarin! Mediaseksiä tihkuu ja on samalla tiedostava ja anti-materialisti. Hienoa! Tiedän jo, mitä laitan seuraaville kekkereille päälle.

4. En olekaan aikoihin kirjoittanut Salkkareista! Se johtuu siitä, että en ole oikein tullut edes katsoneeksi Salattuja elämiä Eliaksen kuoleman jälkeen. Nyt olen kuitenkin katsonut ja yllätyin! Enpä olisi uskonut, että sanon tätä, mutta sanonpa kuitenkin: ihanaa ja raikasta, että Salatuissa elämissä käytetään taas kummitusta tai harhanäkyä juonenkäänteenä. Eliaksen haamu ensin auttamassa Mariannaa tunnustamaan Eliaksen tapon ja sitten vielä auttamassa Lari uuden elämän alkuun, surun yli. Miten kaunista ja herkkää, melkein itkettää.

Nyt olen saanut sanottua kaikki ne ajatukset, jotka mielessäni viimeaikojen televisiotapahtumiin liittyen ovat olleet! Nyt lupaan vaieta iäksi aihealueesta tosi-TV. Paitsi että juuri sain korvanappiini tiedon, että on myös Julkkisselviytyjät sekä Treffaa mun vanhemmat, jotka minun pitäisi katsoa.

Tosi-TV on aukko, joka imaisee sisäänsä heti, kun hiukan antaa pikkusormea. Äpyyy-vä.

You Might Also Like

2 kommenttia