Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Äänestä vuoden viihdyttävimmäksi blogiksi!

Iloinen uutinen tiistain tuikkeeksi! Eilen iltapäivällä alkoi Inspiration Blog Awards -äänestys ja nyt on kuulkaas niin, että minä olen e...

Iloinen uutinen tiistain tuikkeeksi!

Eilen iltapäivällä alkoi Inspiration Blog Awards -äänestys ja nyt on kuulkaas niin, että minä olen ehdolla Vuoden viihdyttävimmäksi blogiksi!

Tuntuu, että viime aikoina on päässyt kirjoittamaan lähinnä yhteiskunnallista raivoa ja ränttäystä tai vähintäänkin oman elämänsä surkeuden valittelua. Ilmeisesti näin ei ole, tai sitten lukijakuntaani viihdyttävät asiat ovat jossain määrin arveluttavia.

Joka tapauksessa, nyt on se hetki, kun kuuluu äänestää! Äänestää voit täältä.

Äänestäminen käykin näppäränä lämmittelynä pian koittavia kuntavaaleja silmällä pitäen. Kuten vaaleissa aina, ovat kanssaehdokkaat kovia ja timanttisia. Oikeastaan vähän jopa ihmettelen, miten voin blogeineni olla tässä seurassa. Vähän toisaalta ihmettelen ehdokasasettelua muutenkin, sillä vierastan bloggaajien ja vloggaajien tunkua samaan kategoriaan. Ei kukaan palkitse kirjoja ja elokuviakaan samoissa kategorioissa, miksi siis blogeja ja vlogeja? Sitäpaitsi äänestysmuotoisessa kilpailussa blogien ja vlogien tyystin erilaiset seuraamistavat ja sitä myöden seuraajamäärät saattavat hiukan vääristää äänestystuloksia. Paitsi jos minä voitan, niin mitään ongelmaa ei ole eikä tulos ole todellakaan vääristynyt.

Kävi miten kävi, tulen olemaan itse gaalassa todella hyvännäköinen ja hakea tälläkin kertaa kaksi maltillisesti täytettyä viinilasia kerralla ja heti tarjoilijan silmän vältettyä kaataa kaksi lasia yhdeksi täydeksi lasiksi. Esitän täten myös minun ja kilpasisareni ja muutenkin jumalaisen Päivin puolesta toiveen, että kurkku-gintoniceja olisi tällä kertaa gaalassa taas tarjolla. Kokonaisin kurkuin, tietenkin.

Pitemmittä turinoitta, menkää ystävät toverit äänestämään jos ette vielä käyneet! Äänestäminen tapahtuu valitsemalla valikosta ensin kategoriaksi "Viihdyttävin" ja sitten klikkaamalla Äänestä-painiketta minun kuvani kohdalla. Muistakaa osallistua myös arvontaan: voitte voittaa liput tähän suureen juhlagaalaan!


You Might Also Like

1 kommenttia