Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Gin tonic Homopojan tapaan

 Olemme jälleen vuodenvaihteessa ja syyssä juhlia oikein kaksinkäsin. En tavallaan ihan ymmärrä uudenvuoden juhlintaa, juhlitaanko siinä van...

 Olemme jälleen vuodenvaihteessa ja syyssä juhlia oikein kaksinkäsin. En tavallaan ihan ymmärrä uudenvuoden juhlintaa, juhlitaanko siinä vanhan jäämistä vai uuden tuloa? Toisaalta olen menestyksekkäästi juhlinut elämäni aikana esimerkiksi vainojen uhrien muistopäivää, eli liekö juhlan syyllä niin väliä. Kunhan on juhlat.

Juhlat pystyyn siis! Juhlan kunniaksi jaan teille ihkaoikean drinkkiohjeen!Tänään on joka tapauksessa hyvä tilaisuus jakaa teille itse kehittämäni drinkki, jota pääsin pitkän ajatustyön jälkeen testaamaan marraskuisissa blogimuijien VarjoAwards-pikkujouluissa. Idea drinkkiin syntyi keväällä Päivin kanssa eräässä blogitilaisuudessa, jossa drinkin joukkoon oli laitettu kurkkusiivuja.

Kyllä kurkun pitää olla kokonainen tai ei ollenkaan, totesimme tuohtuneina drinkkejä ryystäessämme.

Marraskuussa sitten koitti se suuri päivä, jolloin drinkkimme näki päivänvalon. Gintonic kokonaisella kurkulla. Koska tänään juhlitaan uutta vuotta ja käytätte kuitenkin kaikki alkoholia, niin päätin jakaa drinkkimme salaisen reseptin myös teille blogini lukijoille. Miksipä ei siis juoda kerrankin hyvää ja juhlavaa drinkkiä, ainaisen kyykkyviinin tai pirkkalagerin sijaan?

Gin Tonic kokonaisella kurkulla Homopojan tapaan 
1 annos:
4-15 cl Giniä
Tilkka Tonicia
1 kokonainen kurkku
Jäitä, jos lasiin mahtuu

Valmistusohje:
Kaada lasiin loraus giniä (ravintola-annoshan on toki 4cl, mutta suattaapi olla notta itse tein tuplana). Kaada loraus myös tonicia. Leikkaa kurkun toinen pää tasaiseksi ja aseta juomaan. Näön vuoksi voit lisätä mukaan myös muutaman jääpalan, jos lasiin mahtuu. 

Kannattale kurkkua ja nauti ylellisesti.


Kuten kuvasta näkyy, käytimme itse Hendrick'siä, joka on gineistä suosikkini. Myös muut ginit kuitenkin käyvät mainiosti. Jos on panostanut laadukkaaseen giniin, ei kannata tuhlata juomaa halvan ja huonon tonicin kanssa. Hyvä muistisääntö: halvalle halpaa, kalliille kallista. Juomien sekoitus onkin ainoa paikka, jossa kannatan tiukkaa luokkajakoa ja siinä pitäytymistä.


Kuten kuvasta näkyy, Päivin lisäksi myös Asikainen villiintyi kehittämästämme drinkistä. Kuvista ei käy ilmi, mutta eräs nimeltämainitsematon mutta laajalti tunnettu mammablogimaailman tähti innostui niin, että yritti jopa purra kurkkuni pään poikki. Olkaa siis tarkkana ja varautukaa varakurkuin.

Hyvää uutta vuotta kaikille! Älkää menkö yksin uimaan älkääkä nousko pissalle veneessä!


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Enkä yrittänyt! Yritin nielaista! Enkä ole tähti!

    Kaiken kaikkiaan kultaa tämä ohje :D

    VastaaPoista