Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Antti Holma siteeraa minua, keskustelu Vauva-foorumilla – elämäntavoitteet täyttyvät nyt rytinällä!

Kovinkaan moni on tuskin välttynyt viime päivien kuumalta aiheelta, Image-lehden Moomin of Finland -kansikuvalta. Jopa oma isäni oli jak...

Kovinkaan moni on tuskin välttynyt viime päivien kuumalta aiheelta, Image-lehden Moomin of Finland -kansikuvalta. Jopa oma isäni oli jakanut kuvan lehdestä Facebookissa.

Kansikuvaan liittyy tietysti myös juttu: Antti Holma pohtii artikkelissaan sitä, miksi Tom of Finlandista tuli koko kansan maskotti. Olin toki nähnyt kannen, seurannut keskusteluita, peukuttanut ja muodostanut omat mielipiteeni. Olin päättänyt myös ostaa lehden ehtiessäni lähimmälle lehtipisteelle.

Eilen illalla ehtimiseni sai kuitenkin huomattavaa lisäpontta. Sain illalla viestin:

"Eino hei, kai se oli sulla tiedossa, että antti holma siteeras sua imagessa?"

 ?!?'NM MITÄ, vastasin. Ei helvetissä ollut tiedossa.

Mutta totta se oli. Siellä siteerataan ajatuksiani Tom of Finland -elokuvasta. Oikein on nimi ja blogin nimi ja pitkä lainaus. Ei puuttunut kuin kuva minusta. Sekin olisi hienosti sopinut, minussa kun yhdistyvät hienosti sekä Muumipeikon että Tomin miesten parhaat puolet. Ehkä minä olen ylipäätään inspiroinut koko artikkelin, pohdinhan ajatusta Tomista uutena Muumina jo viime toukokuussa. Aika ihanaa olla Antin muusa, hihih. Sanottava on, että juttu on muutenkin erinomaisen hyvä.

Se, että Antti Holma siteeraa minua Image-lehden jutussa, on itselleni vähän sillee lifegoal. Vieläkin suurempi lifegoal kuitenkin tavoitettiin jo viime viikolla:

Minulle perustettiin nimittäin aihe Vauva.fi-keskusteluissa! Se on tiettävästi ensimmäinen minusta koskaan perustettu oma aihe! Tämä on mahtavaa. Valitettavasti avaus on minusta vain hiukan tyhmä. Aloittaja siis kysyy miksi tämän kylän homopoika nostaa jalustalle joka ikisen homon. Ensinnäkään en ole nostanut todellakaan kaikkia, tiedän ainakin kolme homoa joita en ole maininnut blogissani edes salanimellä. Toisekseen homoista kirjoittaminen on vähän niinku blogini idea. Yhtä hyvin voisi kysyä, että miksi perhebloggareiden on aina pakko joka yhteydessä kirjottaa niistä lapsista jollain köyhällä aasinsillalla.

Mainintoja minusta on kuitenkin tehty ennenkin Vauvan keskusteluissa. Ensimmäinen maininta tuli keskustelussa blogeista, joiden seuraamisen olette lopettaneet. Toinen osuma tuli keskustelijoiden listatessa julkkiksia, jotka vaikuttavat mukavilta mutta ovat todellisuudessa mulkkuja.

Että sellaista julkisuutta minulle näinä aikoina! Nimi on oikein ja sehän se on tärkeintä. Ja muistakaahan muuten äänestää minua Vuoden viihdyttävimmäksi IBA-gaalan äänestyksessä!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihana sinä 😂 Minä olen ollut useilla listauksilla
  - bloggaaja josta en pidä
  - oletteko nähneet kuinka tyylitön voi olla aikuinen nainen
  Ja mitä niitä nyt olikaan.
  Me senkin vaan porskutellaan eteenpäin 😂

  VastaaPoista
 2. Aikamoisia saavutuksia! So far mua on vauva.fi -sivustolla siteerattu vain "kulttuurianteroksi", kun vilahdin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Sä olet kyllä päässyt huomattavasti pidemmälle!

  VastaaPoista