Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ilta huumorin sykkivällä valtimolla

Huomenta täältä Lapin sykkeestä! Eilisillan Arctic Pride -ohjelmaan kuului komediaklubi Kauppayhtiö -nimisessä ravintolassa. Mielettömän ...

Huomenta täältä Lapin sykkeestä!

Eilisillan Arctic Pride -ohjelmaan kuului komediaklubi Kauppayhtiö-nimisessä ravintolassa. Mielettömän siistiltä vaikuttava paikka, suosittelen! Paikalta olisi kuulemma saanut myös kaupungin parhaita burgereita, mutta minä poloinen ahdoin itseni aiemmin päivällä niin tukkoon kiinalaisbuffetissa, että ei burgerit maistuneet... Mutta hyvältä näyttivät! Paikka oli muutenkin aika hipstercool, mikä yllätti. Joka tapauksessa ihanaa, että Rovaniemellekin mahtuu noin selvästi elävää kulttuuri- ja taide-elämää. Ettei ole vaan kaikki seduloissa ja hotellien baareissa! Tai mistä minä tiedän, onko se paikallisista ihanaa. Mutta minusta on.

Ja jottei tämä menisi vain tyhjänpäiväiseksi ravintolakokemuksen, tai -kokemattomuuden ylistämiseksi, voin ylistää myös hulvatonta ohjelmaa! Komedia-illan avasi Lapin ylioppilasteatterin improryhmä (sellainenkin täältä Rovaniemeltä löytyy, vaikka sen toki tiesinkin), nimensä mukaisesti improvisaatioesityksillä. Kun yleisö oli lämmitetty ja rentoutunut, päästiin varsinaisiin pääakteihin Joel Hermaniin ja Jamie MacDonaldiin. Ihan mieletöntä juttua! Kuolin arviolta sata kertaa. Tulen yhdellä ehkä joskus julkaistavalla my day-videolla kertomaan, kuinka olen keksinyt tulevaisuuden ammattini. Niitä on videolla melko monta, mutta lisään kyllä ehdottomasti stand up-koomikon listan jatkoksi. Työurani on turvattu, mikään ei uhkaa! Joel oli tyystin uusi tuttavuus, mutta Jamien juttuja pääsin vähän kuulemaan jo Gay Gaalassa. Hyviä juttuja, kertakaikkiaan, mutta eihän ne nyt tälleen kirjoitettuna tietenkään toimi.

Ja tämän kaikenhan sanon tietenkin vain siksi, että Joel ja Jamie istuvat tuossa pöydän toisella puolella ja jakavat majoitustilat kanssani. Tosiasiassahan vihaan kaikkea tyhjän nauramista ja ylipäätään huumoria. Ainakin, jos siihen ei liity naiseksi pukeutunutta miestä tai alkuperäiskansojen alistamista. Silloinkaan en luultavasti suoranaisesti naura. Jos ei itke kunnes oksentaa hyperventilaation takia, ei elämä ole elämisen arvoista.

No ei, se oli vitsi. Laitan tähän loppuun vielä muutamat ruudut illasta. Nyt lähden Arctic Pride -kulkueeseen ja ulkoriehaan. Ihanaa ja vapauttavaa! Hauskaa lauantaita!

You Might Also Like

0 kommenttia