Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

900 metriä vuoden parasta talvimuistoa

Nyt on koko 900-metrinen Arctic Pride -marssi marssittu ja huh , että olikin kiva marssia! Rovaniemen Pride-meiningit eroavat huomattavas...

Nyt on koko 900-metrinen Arctic Pride -marssi marssittu ja huh, että olikin kiva marssia!

Rovaniemen Pride-meiningit eroavat huomattavasti muusta Suomesta tai ainakin Helsingistä. Kun Helsingissä kulkuetta kerääntyy katujen varsille seuraamaan satoja tai tuhansia ihmisiä, ei Rovaniemellä kulkuetta ole katsomassa käytännössä ketään. Yhteensä yleisönä oli ehkä kymmenisen ihmistä.

Mutta vähäisen yleisön ei saa antaa hämätä! Kulkue nimittäin oli pitkä ja ihmisiä paljon! En tiedä numeroita tai lukuja, mutta odotin mielikuvissani todella paljon pienempää ja vähäeleisempää ryhmää. Nyt kaikki oli yllättävän suurta ja hienoa. Oli asuja, meikkejä ja kasvomaaleja. Lakanoita ja kylttejä. Huutoa ja aaltoja, hyvää meininkiä. Aikuisia ja lapsia ja muutama koira.

Kulkue päättyi Lordi-aukiolle. Mietin, että kuinka hauskaa on olla Pridessä juuri Rovaniemellä. Lordi jos kuka oli ja on euroviisuvoittajuuden lisäksi, tai juuri voitollaan, oivallinen symboli Pride-juhlinnalle. Harmi, ettei Lordia näy Pridessä sen kummemmin. Sen sijaan Lordi on tiettävästi tänään UMK-finaalissa jossain muodossa. Jossain homoille tärkeässä siis kuitenkin!

Juhlaosuus Lordi-aukiolla oli lyhyt ja ytimekäs. Hiukan ehkä ehdin tuon pienen hetken aikana paleltua, ja palasinkin ulkoriehan sijaan takaisin mökkiin.

Mutta onpahan ainakin yksi hyvä talvimuisto tällekin vuodelle. Ei siis lainkaan turha 900 metrin kävely.
You Might Also Like

0 kommenttia