Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Arctic Priden pääjuhla = 5/5

Ja näin on saatu Arctic Pride -riennot päätökseen! Eilen vietettiin pääjuhlaa Lappia-talolla enkä kyllä valehtele yhtään kun sanon, että voi...

Ja näin on saatu Arctic Pride-riennot päätökseen! Eilen vietettiin pääjuhlaa Lappia-talolla enkä kyllä valehtele yhtään kun sanon, että voisi muun Suomen Pridet ottaa Rovaniemestä mallia pääjuhlan järjestämisessä! Lapissa osataan nääs. Juhla oli samaan aikaan tyylikäs, rento, hieno, viihtyisä ja kaikin puolin tasokas. Ja ennen kaikkea oli ensiarvoisen tärkeää, että teatterin aulan pimeään nurkkaan oli pystytetty UMK-kisakatsomo, jotta juhlaväki pysyi edes suunnilleen kärryillä siitä, kuka tulee edustamaan Suomea.

Mutta takaisin varsinaisiin juhlateemoihin. Haluan nimittäin nostaa juhlavasti villamyssyäni kansainvälisten esiintyjien hankkimisesta. Juuri näin se pitää ollakin! Vaikka eipä kotimaisilla esiintyjilläkään heikosti mene. Näin jostain käsittämättömästä syystä Jukka Kurosen drag-show'n ensimmäistä kertaa vasta nyt. Niiiiin kova! Ja kuten illan aikana todettiin, Jukka Kuronen on Suomen paras Antti Tuisku, ainakin heti Antti Tuiskun itsensä jälkeen. Asian vakuudeksi en sattunut ottamaan drag-Tuiskusta yhtään kuvaa, koska keskityin kuolemaan nauruun.


Ja koska oltiin pääjuhlassa, keskityin muutenkin lähinnä uusiin päihin eli naamoihin, jotka Arctic Pridessa tuli tutuksi. Monta kivaa talvikaverii! Enkä edes itse ollut päissäni tai naamat. Kaikin puolin yllättävä juhla. Taksimatkalla yöpaikkaamme ilahdutimme taksikuskia arvailemalla Beckhamien täydellisen perhe-elämän synkkiä salaisuuksia. Ja sitä, onko ihan laillista seurata Brooklyn Beckhamia Instagramissa.

Nyt lienee Arctic Pride-aiheet taputeltu, paitsi että kovasti suunnittelen elvyttäväni tubettaja-persoonani ja julkaisevani jonkinlaista videomateriaalia Arctic Prideiltä ensi viikon aikana. En tosin yhtään muista, mitä olen kuvannut, tai olenko kuvannut mitään. Mutta yritän jotain ällistyttävää elävää kuvaa tuottaa iloksenne. Odottakaa sitä hännät tutisten!

Ihanaa sunnuntaita, ystävät!


You Might Also Like

0 kommenttia