Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tom of Finlandista musikaali – säveltäjänä PMMP:n taustanero

Olen parhaillaan Turun kaupunginteatterin pressitilaisuudessa ja iiiik, mitä uutisia kuulinkaan heti tähän viikon alkuun. Turun kaupungint...

Olen parhaillaan Turun kaupunginteatterin pressitilaisuudessa ja iiiik, mitä uutisia kuulinkaan heti tähän viikon alkuun.

Turun kaupunginteatteri nimittäin tuottaa maailman kantaesitykseen Tom of Finland -musikaalin!

Ja jottei rima olisi turhan matalalla, löytyy musikaalin säveltäjäkaksikosta mm. PMMP:n säveltäjänä tunnettu Jori Sjöroos. Toisena säveltäjänä toimii turkulaisesta teatterielämästä monelle varmasti tuttu Jussi Vahvaselkä. Käsikirjoituksesta vastaa Tuomas Parkkinen ja ohjauksesta ja koreografiasta Reija Wäre. Toteutuksessa on vahvasti mukana myös Tom of Finland Foundation, kuten oikeastaan kaikessa, mitä Tom of Finlandin tavaramerkillä tehdään.

Tom-musikaali on osa Suomi100-juhlavuotta, eli ensi-iltaan musikaali tulee ensi vuonna. Huh, kun jännittää! Ja huh, miten siistiä, että Tom of Finlandista vihdoin aletaan ottaa hyötyä ja iloa irti ihan kunnolla. Että voidaan riehaantua muustakin kuin Angry Birdsistä.

Postaan ehkä myöhemmin lisää tietoa, fiiliksiä ja kuvia musikaalin tiimoilta. Oli vain pakko päästä heti tuoreeltaan jakamaan info teillekin. Tästä nyt aika vimmaisella sykkeellä uuteen viikkoon!

You Might Also Like

0 kommenttia