Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Iisan Tom of Finland -biisi tekee jokaisesta päivästä bileet

Hyvää lauantaita ihmiset, tänään on juhlapäivä! Joku saattaa nyt närkästyneenä ajatella, että no ei ole juhlapäivä, on ankea ja synkeä lau...

Hyvää lauantaita ihmiset, tänään on juhlapäivä!

Joku saattaa nyt närkästyneenä ajatella, että no ei ole juhlapäivä, on ankea ja synkeä lauantai eikä kukaan kutsu minua minnekään enkä sitäpaitsi edes pidä juhlista.

Mutta nytpä on julkaistu sellainen biisi, jolla kyllä joraa ihan jok'ikinen partyhaterkin! Kyseessä on iki-ihanan Iisan uusi, eilen julkaistu Nimimerkillä-niminen kappale.

Kappale on saanut inspiraationsa tulevasta Tom of Finland -elokuvasta ja se kuulemma tulee löytymään myös leffan soundtrackiltä, vaikkei biisiä leffassa kuullakaan.


Nimimerkillä on tyypillinen voimabiisi, joka kannustaa salailun lopettamiseen, vapautumiseen ja avoimuuteen. Ja ylipäätään kaikenlaiseen voimautumiseen ja rohkaistumiseen. Ettei kukaan enää eläis nimimerkillä. Hyvä täältä tietysti tämänkylänhomopoikana kirjoitella siitä, miten pitäis kyl iha omal nimel esiintyy hei.

Iisan edellinen, vuonna 2015 julkaistu Kukaan ei oo kenenkään -levy oli itselleni ehkä vuoden kuunnelluimpia levyjä: biisit sopi omaan muuttuneeseen elämään, kun yhtäkkiä olikin taas sinkku ja maailma levällään. Nyt tuntuu, että Nimimerkillä -biisin myötä elämä lähtee taas nousuun: pitää nyt vain repäistä ja tehdä juttui eikä miettiä, että mikä on pahinta mitä voi sattua, koska mitään pahaa ei todennäköisesti tapahdu.

Eipä siis muuta kuin Nimimerkillä soimaan ja bileet pystyyn! Ihana Iisa, ihana biisi, ihana elämä!

You Might Also Like

0 kommenttia