Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aamuyön torttumöyhöttäjät

Runebergin päivä on täällä aivan näillä näppäimillä (ensi sunnuntaina eli 5. helmikuuta siis), joten nyt jos koskaan on aika syödä satamääri...

Runebergin päivä on täällä aivan näillä näppäimillä (ensi sunnuntaina eli 5. helmikuuta siis), joten nyt jos koskaan on aika syödä satamäärin Runebergin torttuja.

Runebergin päivähän on itsellenikin hyvin merkityksellinen päivä, sillä käytin yläastevuosinani taiteilijanimeä J.L. Runebergele ja sain ainakin kerran joltain opettajalta kehunomaisen "kirjoitat kuin ruuneperi" -lausahduksen. Asioilla ei ollut yhteyttä, J.L. Runebergele kirjoitti pääasiassa asiattomuuksia.

Ystäväni Mia oli saanut kuuman vihjeen Taikinajuuri-leipomon jumalaisista ja ehdottomasti parhaista tortuista, jotka myydään päivittäin loppuun hetkenä minä hyvänsä. Neljää tai viittä eri torttua jo tänä vuonna maistanut Mia halusi pelata varman päälle ja tehdä retken leipomoon aamuvarhaisella, toisin sanoen heti kun leipomo aukeaa.

Niinpä siis lähdin kotoa ennen aamuseitsemää ja taivalsimme halki tuulen ja tuiskun ja kuolettavan liukkaiden katujen kohti Marttia, josta Taikinajuuri-leipomo myymälöineen löytyi.

Mutta mitä sitten tapahtui? Se selviää videolta, joka löytyy täältä, jos upotus alla ei toimi.


You Might Also Like

0 kommenttia