Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Peniksiä, poppareita ja ilmaista kaljaa eli ihan perus kirjamessut Turussa

Ne on Turun kirjamessut nyt! Kuten kaikki kunnon messut, nämäkin alkoivat jo eilen ja jatkuvat vielä tänään ja huomenna. Olin liikkeellä t...

Ne on Turun kirjamessut nyt! Kuten kaikki kunnon messut, nämäkin alkoivat jo eilen ja jatkuvat vielä tänään ja huomenna.

Olin liikkeellä tietysti kunnon kirjallisuuden opiskelijan elkein ja kiidin tuli hännän alla paikalle jo puolilta päivin nähdäkseni JVG:n ja Paperi T:n. Sunnuntaina voisin jaksaessani mennä katsomaan vielä Robinia.... Olen kuullut puhuttavan, että kirjamessuilla esiintyisi vuosittain myös useita kirjailijoita.

Palaan JVG:hen ja Paperi T:hen vielä myöhemmin omine uskomattomine kirjoitelmineen. JVG-kirja silleen lievästi sanottuna räjäytti mieleni, Paperi T:n Post-Alfaan en ole vielä uskaltanut ja ehtinyt koskea. Se vaatii ajatusta ja aikaa, ja kumpaakaan ei just nyt ole. Mutta minä palaan, aivan kuin Mörkö Muumilaaksoon.

En oikeastaan keskittynyt messuilla tai messujen jatkoklubilla Dynamossa mihinkään, mutta silti ehdin kuulla ihan kuulematta ja pyytämättä ainakin kuusi runoa, jossa mainitaan penis. Jätän nyt runot analysoimatta sen kummemmin, mutta sen sanon, että tilaisuuteni kirjoittaa menestynyt runokokoelma on ilmeisesti juuri nyt.

Tulin myös skumppaa siemaillessani kertoneeksi seurueelleni tarinan penikseen tulleesta poskiontelontulehduksesta (siis huom ei omakohtainen kokemus vaan kuulemani tositarina) sekä Tinderin sopimattomuudesta seksiseuran hakuun. Sai siinä sitten ihan huomaamattani selkäni takana istunut arkkipiispa Leo vähän evästä elämäänsä. Teki mieli asian tilan havaitessani kehua arkkipiispan hienoa viittaa, mutta jotenkin tuntui järkevimmältä vain poistua sanomatta enää yhtään mitään. Sen jälkeen olin noin kolmen senttimetrin päässä Tarja Haloseen kompastumisesta. Myöhemmin kerroin sujuvasti olleeni verkostoitumassa kirjamessuilla.

Hanki lapsellesi tämä Tammen kultainen kirja ja saatpa nähdä kuinka lapsesi menestyy kokoamalla ystävineen Village Peoplen uudelleen.
Eilisen Leather Heaven -postauksen myötä sain palautetta siitä, että kotikyläni Somero tulee nyt vain ikävästi esiin. Tasapuolisuuden nimissä mainittakoon, että törmäsin ruokamessuilla somerolaisiin opettajiin, joilta sain ylimääräiset juomaliput. Ilmaista kaljaa, voiko olla parempaa! Mainita pitää myös ruokamessuilla myyntipisteineen toimiva hurmaava Kolatun vuohijuustola, joka niinikään on somerolainen ja jumalaisen hyvä juustola. Käykää maistelemassa ja ostelemassa, jos eksytte messutunnelmiin!

Ja koska jokainen itseään kunnioittava lifestylebloggari esittelee messuhankintansa, niin näytettäköön tähän loppuun teille myös törkeen siisti kangaskassi, joka löytyi Aura of Puppetsin pisteeltä. Jos ei tällä saada turkulaisen nukketeatterin katsojaprosenttia sadan hujakoille, niin ei sitten millään:

You Might Also Like

0 kommenttia