Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Suvaitseminen on sontaa" - Leather Heaven julistautui heteroystävälliseksi kaupaksi

Sosiaalinen media välitti jälleen iloisia uutisia kotikylältäni Somerolta! Somerolla on jo vuosien ajan pitänyt päämajaansa koko kylän ylp...

Sosiaalinen media välitti jälleen iloisia uutisia kotikylältäni Somerolta!

Somerolla on jo vuosien ajan pitänyt päämajaansa koko kylän ylpeydeksi muodostunut Leather Heaven, joka myy motoristi- ja hevimursu-henkisiä vaatteita ja asusteita niitä halajaville. Puljun omistaja Timo Ilmosen on saattanut joku bongata myös televisiosta hiljattain alkaneessa Aarteenmetsästäjät Suomi -ohjelmassa.

En tiedä mikä on saanut tämän nahkataivaan hallitsijan tulistumaan, mutta joka tapauksessa Leather Heaven tiedotti eilen Facebookissa, että suvaitseminen ja nöyristely on sen verran hermoja raastavaa sontaa, että on pakko julistaa Leather Heavenin olevan heteroystävällinen kauppa.En totisesti ymmärtänyt, mikä oli Timpan saanut näin hiiltymään. Ilmeisesti kyse oli kuitenkin taannoisesta uutisesta, kuinka avaruus on julistettu homoystävälliseksi alueeksi. Timppaa on kommentin perusteella kismittänyt se, että avaruuteen on lähetetty sateenkaarilippu.

Periaatteessahan voisi toki keskustella siitä, onko ylimääräisen tavaran lähettäminen avaruuteen sinänsä tarpeellista, ikään kuin ympäristökysymyksenä. Siinäkin mielessä Ilmosen keuhkoaminen on varsin huvittavaa: hän kun on luonut bisneksensä sillä, että tuo halpatuontimaista halpoja ja kokemukseni perusteella pääasialliselta laadultaan ihan oikeasti kelvottomia rättejä. Ja myy ne tietysti maksimaalisen kalliilla, kuten hän ylpeänä alkuvuosinaan kertoi oikeastaan kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa Somerolla.


Leather Heaven tiedotti päivityksessään myös, että heidän nurkissaan eivät sateenkaaret rehota. Se on sinänsä ymmärrettävää, sillä ei taida rehottaa juuri mikään muukaan. Kymmenen vuotta sitten Leather Heaven -myymälöitä oli ainakin Turussa, Tampereella, Lahdessa ja Helsingissä Someron pääkallopaikan lisäksi. Nykyisin jäljellä näyttää olevan vain Somero ja nettikauppa. 

Päivityksen kommenteista on nähtävissä, että Leather Heavenin asiakaskunnassa on selvästi ollut paljon myös seksuaalivähemmistöjä. Useampi kyselikin, pitääkö nyt kääntyä heteroksi vai jääkö hupparit ostamatta. Toivoa sopii, että ostotapahtumat toteutuvat jonkin muun firman tilikirjoissa. Voisi myös kuvitella, että tiettyjen piirien nahkamieltymyksetkin ovat saattaneet Leather Heavenissa näkyä. Kuten sanottu, toivottavasti eivät näy jatkossa.

Oivoi. Tosi mielellään sitä jakaisi positiivisia uutisia kotikylältään, mutta eipä niitä juuri ole. Tuskin on kaikin puolin järkyttävää lammastilan eläinsuojelurikosta unohdettu, kun jo voidaan ihastella Leather Heavenia, tätä Somerolle niin tärkeää imagotekijää, josta on hiukan epätoivoisestikin vuosien varrella pidetty kiinni. 

Grattis, Somero.

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Että näin, voihan Somero. Tällaisia juttuja kuullessa täytyy kyllä onnitella itseä, että on aikoinaan ymmärtänyt lähteä sieltä pois...

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli vähän sellainen maku Leatherin päivityksistä, että tuo on vitsi ja samalla mainostemppu.

    VastaaPoista
  3. Miks helvetissä sitä homouttaan tarttee sit niin perkeleesti mainostaa

    VastaaPoista