Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Onnellinen elämä pyörittää minua + blogin 9-vuotissynttärit!

Hiiohoi, minun blogillani on tänään 9-vuotissyntymäpäivä! Olen juuri nyt jotenkin ihan kohtuuttoman onnellinen – mikä on toki ihanaa, ko...

Hiiohoi, minun blogillani on tänään 9-vuotissyntymäpäivä!

Olen juuri nyt jotenkin ihan kohtuuttoman onnellinen – mikä on toki ihanaa, koska esimerkiksi vuosi sitten tilanne oli pahasti päinvastoin. Silloin ajattelin, ettei mikään ehkä koskaan enää ole hyvin. Viimeisen vuoden aikana, totaalisen pohjakosketuksen myötä, tuntuu, että asiat rullaa ja kaikki järjestyy. Pystyn, jos en ihan mihin vain, niin ainakin monenlaiseen – myös asioihin, joihin en olisi uskonut pystyväni. Olen suitsait pyöräyttänyt someasiantuntijahommia Yleisradiolle, tehnyt podcastin, ajanut herranjestas polkupyörällä Helsingissä, ampunut ilmakiväärillä ja päätynyt nopeasti ja tavoitteellisesti pykäämään kasaan opaskirjan homopojille. Kuten jo aiemmin kerroinkin, kirja ilmestyy syksyllä. Kuukauden päästä näen Spaissarit livenä. Vittu Spaissarit!!!!!


Ja lisäksi olen yhtäkkiä ja etsimättä ihan hulluuksiin asti ihastunut. Varmaan rakastunutkin. Kaikki sekin tuli odottamatta ja pyytämättä. Makasin kotona sängyssä miettimässä sitä, kuinka luultavasti olen ikuisesti yksin ja yksinäinen. Ja sitten hän ilmestyi ovelleni.

Kaikki onnellisuus, iloisuus ja hurmokselliset fiilikset saavat kyllä myös elämän sekaisin: on mahdotonta pyörittää arkea, kun onnellinen elämä pyörittää minua ja haluaisin vain nauttia ja iloita, sillä kaikki voi loppua hetkenä minä hyvänsä. Pyörittämättä jäävästä arjesta tulee vähän sopimaton olo, mutta toisaalta tiskit ja pölypallerot odottavat kyllä tasaisempia hetkiä. Kukaan ei vanhana muistele hetkiä, jolloin tiskas tai imuroi, siis jätä astiat altaaseen, kun sielussa salamoi, lauloi Anssi Kelakin eikä voisi olla enempää oikeassa.

Halusin tehdä tästä syväluotaavan katsauksen blogin yhdeksänvuotiseen historiaan, mutta eihän tästä nyt sellaista tullut, vaan ällöttävä onnellisen ja nykyhetken elämän kuvaus. Mutta ehkä se on just nyt hyvin paikallaan: miksi kaivella menneitä, katsotaan tätä hetkeä ja uteliaan iloisesti vähän kurkistellaan tulevaisuuteen. Spaissareihin ensi kuussa ja kirjanjulkkareihin lokakuussa. Siihen, mikä kaikki mahdoton onkin yhtäkkiä mahdollista ja toteutuu ilman, että ihan edes huomaa.

Vuoden päästä blogi täyttää 10 vuotta – silloin juhlitaan koko toukokuu, bileissä esiintyy Gimmel, Nylon Beat ja Eini ja jokainen vieras saa lähtiessään laatikollisen Veuve Cliquotia. Kaikki mahdoton voi ollakin mahdollista.

You Might Also Like

0 kommenttia