Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Minä ansaitsen kultaa, osa III: Stella Soomlais -korttikotelo

Suunnilleen vuosi sitten kirjoitin kultaisesta passikotelostani ja kultaisena kimaltelevasta puhelimen kuorestani . Molemmat ovat käytössä e...

Suunnilleen vuosi sitten kirjoitin kultaisesta passikotelostani ja kultaisena kimaltelevasta puhelimen kuorestani. Molemmat ovat käytössä edelleen – ja kultaisten, upeiden esineiden tuoteperheeni vain laajenee!

Tallinnan reissulla piipahdimme Telliskivessä sijaitsevassa Stella Soomlais -merkin studiomyymälässä. Kävin siellä myös viimekertaisella Tallinnan vierailullani. Putiikin palvelu, ilme ja tuotteet vakuuttivat, mutta tuolloin en kuitenkaan ostanut mitään. Useamman satasen maksavat laukut olivat toki kauniita ja laadukkaan tuntuisia, mutta eivät siihen tilanteeseen tarpeellisia eivätkä taloudellisestikaan järkeviä. Sivumennen täytyy tosin sanoa, että laukkujen hinnat eivät ole ollenkaan pahoja verrattuna moniin suuriin brändeihin. Laivamatkalla Tallinnaan kun katselimme muutamankin merkin laukkuja Taxfreessä, ja hinnat olivat oikeastaan samoja kuin näiden Virossa käsityönä tehtävien laukkujen.


Kovin suuriin ostoksiin en tälläkään kertaa päätynyt, mutta kuten sanottu, kultaisten ja upeiden arkiesineideni kokoelma karttui! Iskin nimittäin silmäni kultaista nahkaa olevaan korttikoteloon. Hintaa kotelolla oli parikymppiä – siis saman verran, kuin turhalta mutta juuri siksi tarpeelliselta tuntuvalla passikotelolla. Toisin kuin passikotelo, korttikotelo ei tuntunut ollenkaan turhalta. Päinvastoin, se sopi täydellisesti passikoteloni kanssa ja oli siksi oikeastaan pakkohankinta. Tämä on myös kätevä silloin, kun liikkuu yöelämässä tai edustustilaisuuksissa, joihin ei voi tai halua raahata valtavaa laukkua mukanaan. Enää vain puuttuu se yöelämässä liikkuminen, kätevä korttikotelokin kun jo löytyy!


Myös toinen matkaseurueeni jäsen päätyi ostamaan korttikotelon. Hänelle mieluisinta väriä ei kuitenkaan ollut valmiina, mutta auliisti lupasivat kyllä tehdä halutun värin seuraavaksi päiväksi. Seuraavana päivänä koteloa hakemaan mennessämme myymälässä odotti valmiina kaksi erilaista vaihtoehtoa, koska kaveriltani oli unohdettu kysyä, minkä väriset niitit hän koteloonsa haluaisi. Tätä voisi kutsua jo palveluksi. Muutenkin Stella Soomlaisilla oli ihana ja äärimmäisen kiva palvelu ja tunnelma. Suosittelen!

Stella Soomlais studio
Telliskivi 62
10412 Tallinn, Viro

You Might Also Like

0 kommenttia