Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Malagan Disney Storessa – paluu jouluun 2016

Hiljattain kerroin etelässä lomailleista ystävistäni ja omasta loputtomasta kaipuustani aurinkoon ja lämpöön. Kaivelin juuri omaksi ilokse...

Hiljattain kerroin etelässä lomailleista ystävistäni ja omasta loputtomasta kaipuustani aurinkoon ja lämpöön. Kaivelin juuri omaksi ilokseni kuvia joululomalta Espanjasta vuodelta 2016. Törmäsin kuvien joukossa myös kuviin Malagan Disney Storesta ja tajusin, että en ole kirjoittanut tuosta vierailusta Disney Storeen blogin puolella ollenkaan!

Kuvat ovat tosiaan jo reilun vuoden takaa, joten myymälä lienee ainakin valikoimaltaan muuttunut tässä vuoden aikana. Disney Store kuitenkin löytyy edelleen Larios Centro -ostoskeskuksesta, joka löytyy Malagan keskustasta. Malagan Disney Store oli mielestäni valikoimaltaan ja kooltaan yllättävän suuri: myymälöiden koot kun vaihtelevat maittain melko paljon.


Kaupat ovat toki joka maassa hyvin saman konseptin mukaisia, eikä paikallisia eroja taida kummemmin olla. Yksi käytännön sanelema ero kyllä löytyi! Muualla maailmassa Disney Storen henkilökunta on omaan makuuni välillä jopa kiusallisen tuttavallista ja jutustelunhaluista. Toisaalta on ollut myös ihanaa, kuinka hyvin henkilökunta on osannut suhtautua innokkaisiin Disney-faneihin, jotka käyvät myymälässä lomansa jokaisena päivänä pällistelemässä silmät ymmyrkäisinä. Espanjalaiseen tapaan Disney Storen henkilökunnan kielitaito on kuitenkin aika vaatimatonta, eikä täten sen kummempiin small talkeihin ryhdytty.

Malagan Disney Storesta löytämäni jouluiset Disney-koristeet ja yhdeksi lemppivaatteekseni nousseen Mikki-paidan  olenkin jo esitellyt blogissa, mutta muutama muu ostos onkin muuten yhä esittelemättä! Puhumattakaan lahjoista ja tuliaisista, joita juuri hiljattain sain. Aiemmin siellä lukijoiden joukossa on ollut yllättävänkin paljon kaltaisiani Disney-hurahtaneita, joten pysykäähän jatkossakin linjoilla. Disney-juttuja olisi kosolti tyrkyllä.

Tämän kaiken Disney-fiilistelyn ja matkakuumeilun keskellä tekisi mieli ottaa joku nopea viikonloppureissu Tukholmaan ja käydä tsekkaamassa sinne avattu Disney Store.

Puhumattakaan siitä, milloin Suomi saa oman Disney-kauppansa?

Disney Store Malaga 
Av. de la Aurora, 25, 
29002 Málaga, Espanja

You Might Also Like

0 kommenttia