Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Disney Storen koristeet ovat ylvään joulupuun kruunu

Ja niin joulu joutui ja ollaan loppiaisessa! Vaikka taannoin puhuinkin siitä, kuinka joulua voi juhlia hyvin Nuutinpäivään saakka, lienee ny...

Ja niin joulu joutui ja ollaan loppiaisessa! Vaikka taannoin puhuinkin siitä, kuinka joulua voi juhlia hyvin Nuutinpäivään saakka, lienee nyt kuitenkin virallisesti viime hetket sopiva aika esitellä joulukoristelöytöni!


 En ole kovin kummoinen joulukoristeiden hankkija, ihan jo siitä syystä, etten viime vuosina ole ollut edes jouluna kotimaan kamaralla ja sitä myöden joulukoristeista nauttimassa. Eikä se oikeastaan ole edes haitannut. Joulumaa löytyy sydämestä.

Vähän kuitenkin innostuin Malagan Disney Storessa vieraillessani, siellä kun oli jo joulun alla joulukoristeet hyvässä alennuksessa. Ihania, pelkistettyjä ja ajattomia mutta silti jotenkin kauniisti jostain 90-luvun alkuvuosista muistuttavia Disney-figuureita joulukuusen koristeina. Ensin silmäni osui lootusasennossa istuvaan Rafikiin, joka sopisi mielestäni vähemmänkin Disneytä fanittavalle populaarikulttuurin ystävälle. Rafikin vieressä roikkui Meekoa syleilevä Pocahontas. Alennuslaput nähdessäni nappasin molemmat miettimättä mukaani. Ottamastani kuvasta huomasin, että olisi siellä muutama muukin tavallaan tosi kiva ollut. Toisaalta hinta oli alennuksesta huolimatta, kohtuullisuudestaan huolimatta, sellainen, ettei tuntunut taloudelliselta kannalta järkevältä ostaa ihan kovin montaa joulukoristetta. Kun kaikenlaista muutakin oli ostoskoriin, eli hikoaviin käsiini, jo tarttunut. Ja kun kuitenkin kysytte hintaa, niin sanottakoon, etten ihan tarkasti muista. Ilman alennusta lähempänä kahtakymppiä, alennuksessa vähän yli kympin kappaleelta.


Se koristeista on sanottava, että ne ovat yllättävän painavia: mihinkään risuun niitä ei uskalla ripustaa, mutta jos joulupuu sattuu olemaan luokkaa jalohonka, niin ei muuta kuin oksille. En ole aivan varma koristeiden materiaalista: jonkin asteista keraamisuutta niissä on havaittavissa, eli kovin montaa kertaa niiden ei luultavasti tarvitse oksilta livetä.

Kuten kuvista näkyy, koristeet pääsivät Espanjan joulujuhlamme kiistattoman kruunun, näyttävän joulukuusen, oksille keskelle joulupöytäämme. Oikein hienosti toivat juhlaan lisäjuhlan tuntua, sillä mitäpä olisi joulu ilman Disneytä? Ei yhtikäs mitään.


You Might Also Like

0 kommenttia