Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuinka monta supercoolia Mikki Hiiri -vaatetta ihminen voi löytää?

Eiiikä, miksei tätä ole koossa 185 senttiä , ulvahdin tuskastuneena jossain vaatekaupassa lastenosastolla Espanjassa. Olin löytänyt vastasyn...

Eiiikä, miksei tätä ole koossa 185 senttiä, ulvahdin tuskastuneena jossain vaatekaupassa lastenosastolla Espanjassa. Olin löytänyt vastasyntyneiden koossa ihanan pörröisen teddyhaalarin, jonka rinnassa komeili Mikki Hiiren naama. Tää ois niin ihana ja lämmin ja söpö ja mukava, voivottelin haalaria silitellessäni.

Jostain syystä vaatevalmistajat eivät juuri valmista vauvanvaatteita 185 senttisiksi asti, joten unelmieni haalari jäi haaveeksi.

Seuraavana päivänä oli vuorossa yksi joululoman kohokohdista, pääsy Disney Storeen (josta kirjoitan toki oman postauksensa myöhemmin). En ole ollut kovin toiveikas Disney Storen omien vaatevalikoimien suhteen ja olin jo vähällä jättää ne katsomatta. Nopealla vilkaisulla pienessä nurkkauksessa näytti olevan vain naisellisia olo- ja yöasuja. Silti kävelin nurkkauksen ohi ja vilkaisin sivusilmällä, kunnes silmiini osui jotain.


Näin vain jotain pörröistä ja hiirimäistä. En tiennyt yhtään mikä se on, en missä koossa. Nyhdin yksinäisen vaatekappaleen pyjamien seasta itselleni. Ei, se ei suinkaan ollut 185-senttinen potkupuku, mutta hyvin samanhenkinen Mikki Hiiri -paita kyllä! Ei ihan sitä pörröistä teddyä, jota kaipasin, mutta Hiiren naamakangas on kuitenkin pörröinen!

Onkohan tää nyt niinku miehille vai naisille suunniteltu mahtuukohan tää mulle miltähän se näyttää päällä puhisin kiskoessani nuttua jo niskaani. Vaatteen malli näytti siltä, että se voisi olla todella hyvä tai sitten todella huono. Helma oli pitkä, hihat pitkät mutta lyhyet ja kaulus sellainen kummallinen kiristettävä löysä poolo.

Jännittyneenä tyrkytin puhelinta seuralaiselleni saadakseni paidasta kuvan, kun peiliä ei ollut lähellä.


Ja voi jessus sentään mikä iloinen helpotus olikaan huomata, että paita oli kuin olikin hyvä! Tästä tulikin neljäs Mikki Hiiri-paitakokoelmani osa. Sinänsä hauskaa, ettei Mikki Hiiri ole koskaan ollut itselleni mikään merkittävä hahmo, mutta paidoissa hän sen sijaan tuppaa miellyttämään itseäni hyvinkin usein: sain männävuosina tuliaisiksi Lontoosta blogissa näkemättömän Mikki-paidan ja H&M:stä löytyi joskus sekä tämä että tämä hienostuneen ja hirveän välillä taitavasti tasapainoileva löytö. Ja nyt vielä tämä, ehdottomasti Mikki-paidoista suosikkini.

Disney Storesta löytyi toki muutama muukin löytö, mutta niitä esittelen teille myöhemmissä postauksissa. Miltäs näyttää Mikki-paita teidän silmissänne?

You Might Also Like

0 kommenttia