Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Disney-kokoelma, osa 3: kammottavan cool Mikki-college

Aivan puun, joka tässä tapauksessa on allegoria vaatekaupan hyllylle, takaa Helsingissä ollessani ilmestyi jatkumo Disney-kokoelmaani esitt...

Aivan puun, joka tässä tapauksessa on allegoria vaatekaupan hyllylle, takaa Helsingissä ollessani ilmestyi jatkumo Disney-kokoelmaani esittelevälle postaussarjalle!

Ensin tuijotin sitä vähän kiusaantuneena, hämmennyksen vallassa. Niin kamala, ettei oikein kehtaa edes katsoa. Mutta kuten kaikki kamalan rumat vaatteet, myös tämä muuttui silmissäni aika nopeasti varsin cooliksi ilmestykseksi. Vaikka pääsääntöisesti kannatankin ajatusta klassisten ja järkevien vaatteiden hankinnasta, on joskus myös ostettava vähän hoopoja asioita.

Kyseessä on siis harmaa collegepaita, jota koristavat mitkäs muutkaan kuin Mikki Hiiren ikoniset kädet. Paita oli ilmeisesti osa jonkinlaista kasari/ysärikaudelta ammentavaa erikoismallistoa, johon ei onneksi tai valitettavasti näyttänyt kuuluvan muita Disney-paitoja. 
Lapsekkaasta printticollegesta jos mistä tulee mieleen elävä takauma yhdeksänkymmentäluvun päiväkotivuosista, jolloin ei tainnut lapsilla muita vaatteita ollakaan kuin collegeasuja. Tuohon aikaan ei tosiaan riittänyt, että paita oli collegea. Collegesta tehtiin lapsiraukoille kokonaisia asukokonaisuuksia, jotka tietenkin olivat vielä päästä varpaisiin saman värisiä. Muistan omilta päiväkotivuosiltani ainakin Prätkähiiri-asut, yleisin väri oli harmaa tai vihreä, onnekkailla harvoilla sattui olemaan mustat prätkähiiri-kollarit. Vaikka mukavahan collegeissa toki oli temmeltää, sitä ei käy kiistäminen.

Lapsuusmuisteluista ja ysärihengestä inspiroituneena vedin jalkaani kuvausrekvisiitaksi harmaat collegepöksyt. Ah, mik' lapsuuden kaipuu mi mielen täytti, eikä kyllä tosiaankaan täyttänyt. Paita on mahtava, mutta ehkä tätä samansävyisiin collegepöksyihin yhdistämistä täytyy vielä säästellä avarakatseisemmille muotilaitumille.

Täytyy muuten mainita, että tämä Mikin käsi-paita ei suinkaan ole Disney-kokoelmani ainoa paita! Jo vuosia sitten hankin Lontoossa Primarkista Jörö-kääpiön kuvalla koristetun collegen, joka on edelleen yksi suosikkipaitojani. Luojan kiitos ymmärsin hankkia sen! Kille taas aikanaan toi tuliaisena niinikään Lontoosta toisenkin Mikki Hiiri-paidan. Samanlaisen Mikki-paidan on muuten päälleen vetänyt myös Isac Elliot, coolien poikien paita siis! Erikseen on mainittava vielä Primarkin erinomaisuudesta: ainakin Lontoossa kyseisistä myymälöistä on löytynyt jos jonkinnäköistä Disney-asustetta. Kannattaa siis käydä kurkistamassa valikoima Primarkissakin, Disney Storessa shoppailun ohessa.

Lisäksi kokoelmistani löytyy Disneylandista ostettu Buzz Lightyear-t-paita, joka ei valitettavasti enää nykyisin taida mahtua miehisiä muotojani verhoamaan. Täytyy toisaalta todeta, että paidan ostamisesta on aikaa lähes kymmenen vuotta. Saattaisin olla biologinen ihme, jos mahtuisin 24-vuotiaana samoihin vaatteisiin kuin joskus pikkuisena teininä. Tai no, pikkuisena ja pikkuisena. Pienempänä kuin nyt...

Mutta tältä näyttää Disney-kokoelmani viimeisin hankinta! Hot or Not? Esittelen muita paitoja ehkä myöhemmin sarjan edetessä! Ja tämä sarjahan jatkuu!You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Muistan kun mulla oli parhaan päiväkotikaverin kanssa hienot trikoot! Toisella mintunvihreät ja toisella lilat, toisella 101 dalmatialaisten ja toisella Aristokattien kuvia sellasella kohokuvioinnilla. Ja ne oli LEMPPARIT! :D Ihana 90-luvun alku.

    -Torey

    VastaaPoista
  2. Ihana pusero! <3 Pitää vinkata pojalleni. ;)

    VastaaPoista