Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Huonovointinen Spice Boy

Eilen piti olla, ja olikin, suuri päivä: elokuvateatteri Orionissa näytettiin sing-along-versio Spiceworld the Moviesta , kuten jo aiemmin...

Eilen piti olla, ja olikin, suuri päivä: elokuvateatteri Orionissa näytettiin sing-along-versio Spiceworld the Moviesta, kuten jo aiemmin fiilistelin.

Leffanäytös varmaan pyöri aivan mallikkaasti ja juuri kuten pitikin. Itse vain sain taas nähdä, että mistään kivoista asioista ei koskaan pidä iloita etukäteen. Juuri kun olin somessa iloinnut illalla koittavasta kauan odotetusta leffatilaisuudesta, iski itselleni joku tyystin mystinen pahoinvointi. Ehdin jo supernoro mielessäni hyvästellä kaikki viikonlopun kivat suunnitelmat ja miettiä kotikonsteja vaipua koomaan.


Huonovointisuus kyllä hellitti aika nopeasti, mutta leffa jäi silti näkemättä. Se oli todella sääli, sillä olin pitkän ja hartaan odotuksen lisäksi kaivellut tilaisuutta varten tietenkin teemaan sopivan asun valmiiksi! Esittelen asun nyt kuitenkin teille tässä, kun ehdin fiilistellessäni napsia oikein asukuvatkin.

Spice Girls -paita on kaunis muisto joltain lapsuuden retkeltä Somerniemen kesätorille. 1990-luku kun oli kulta-aikaa kaikenlaiselle piraattituotemyynnille, siis myös erilaisten populaarikulttuurin ikonien koristamille t-paidoille. Näitä paitoja oli kunnia-asia kiikuttaa keoittain kotiin, muistan omistaneeni vastaavia jopa kymmeniä. Union Jack -sukat sen sijaan eivät ole aivan ysäriltä, vaan löytyivät jokunen vuosi sitten jostain.


Paitoja hankkiessa ei muuten ollut merkitystä esimerkiksi niiden koolla, ja se on jälkeenpäin ajateltuna onni. Jos paitaan painettu kuva oli oikea, oli paita myös sopiva, vaikka paita olisi soveltunut hyvin vaikka makuupussiksi. Tämän vuoksi paita mahtui miltei mukavasti päälle vielä tänäkin päivänä. Jonkinlaista kehopositiivisuutta sekin luo!

Ysärihenkisiä bändipaitoja muuten on kiihtyvissä määrin näkynyt jälleen vaatekaupoissa. Se on hauskaa ja muun ysärimuodin mukana nostalgiset bändipaidatkin näyttäisivät taas jollain tapaa jopa hyviltä. Paitojen bändit ovat vain tyystin vääriä, ei minun lapsuudessani ja niin eespäin.

Loppuunmyytyjen Spice World -näytösten lisäksi Orionissa on muuten luvassa sateenkaarevaa leffatarjontaa, kun Orionia pyörittävän Kansallisen audiovisuaalisen instituutin kesäohjelmiston Helsinki Pride -sarja alkaa. Siitä voi tsekata lisätietoa täältä.


You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Arvaa! Ostin kaksi lippua 29.04.2017 kello 18.45 näytökseen, eikä mulla oo sinne seuraa. Pääsetkö mukaan silloin?

    VastaaPoista