Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muina Matti Nykäsinä gaalahumputteluissa

Viikonloppuna mentiin taas blogigaaloissa tossut solmussa kera kanssabloggareiden! Kyseessä oli tietenkin Blogger's Inspiration Day sek...

Viikonloppuna mentiin taas blogigaaloissa tossut solmussa kera kanssabloggareiden! Kyseessä oli tietenkin Blogger's Inspiration Day sekä Inspiration Blog Awards. Olipa vain ihana lauantai rakkaiden mammojen ja muidenkin blogimuijien ja -tyyppien kanssa. Parasta! Paitsi sille taksikuskille, joka joutui kuulemaan jotain pimppijuttuja, vaikka minä, kaikista maailman ihmisistä minä, pyysin kanssamatkustajilta, että yritetään nyt käyttäytyä.

Olin tällä kertaa ehdolla Vuoden viihdyttävimmäksi blogiksi ja kaikkien todella pieneksi yllätykseksi en voittanut tälläkään kertaa. Ennakkoarvioiden mukaisesti en ollut edes kolmen parhaan joukossa, mihin suhtaudun todella neutraalisti ja jopa vähän välinpitämättömästi. Kaikella kunnioituksella ja ilolla gaalaa ja sen voittajia kohtaan haluaisin kyllä sanoa, että onhan se nyt todella typerää laittaa bloggarit ja vloggarit samoihin kategorioihin, varsinkin jos voittaja valikoituu pelkästään yleisöäänestyksen perusteella. Katsoja- ja seuraajamäärät toimivat tyystin erilaisissa mittasuhteissa ja luokissa, mikä ei tietenkään anna mitenkään järkevää kuvaa mistään. Mutta samapa tuo, sain ja olen saanut ihan tosi paljon palautetta ja kiitosta varsinkin viihdyttävistä Instastory-pätkistäni ja se on aivan todella tärkeintä! Kiitos silti kaikille äänestäneille, se on ihanaa ja parasta silti!


Bomber-takki COS
Kauluspaita jostai ulkomailta
Farkut H&M
Sukat kaapin perältä
Kengät Adidas

Alkuperäinen visioni gaalailmeeni suhteen oli, että kimmellän, säihkyn, kilisen ja hohdan enemmän kuin kukaan koskaan missään. Olin tehnyt asian suhteen vähän jo tiedusteluja ja kyselyitä ja kaiken piti olla upeaa. Sitten sattumalta kävikin niin, että Glitternisti oli paikalla sekä päivä- että iltatapahtumassa loihtimassa halukkaille upeita meikkejään, minkä seurauksena aivan kaikilla oli toinen toistaan upeampia kimalluksia.Onneksi kuulin tästä etukäteen ja pystyin luomaan varasuunnitelman. Ja siis Glitternisti on puhdasta neroutta ja parhautta ja olen vilpittömän iloinen, että Glitternistin koristukset ovat saaneet ilmeisen hyvän jalansijan kaikkialla.

Onneksi tiesin tästä etukäteen, joten luontevasti tartuin vastavoimaan ja ammensin tyyliini inspiraatiota Matti Nykäsestä. Housut löytyivät gaala-asua varten sattumalta H&M:ltä ja gaalan myötä niistä tuli ehdottomat lempihousuni enkä ole muita gaalan jälkeen käyttänytkään. Kengät ovat about vuoden takaiset Adidakset ja sukat jotkut kaapissa pyörineet tennissukat. COSin bomberin hankin itseasiassa jo vuosi sitten ollutta blogigaalaa varten.

Ja siis kuten tarkkasilmäiset ihmiset saattavat jo huomata, pääsiäinen vei värin päästäni ja olen tätä nykyä hemaisevan pörröinen blondi. Palaan hiusasioihin vielä tarkemmin tässä joku päivä, mutta halusin vain tunnustaa tämän tapahtuneen teidän edessänne.


Kaikkein parasta on kuitenkin paita!!! Sen on tuonut äitini ulkomaan matkaltaan, saatuaan paidan lahjaksi ihmiseltä, joka oli saanut paidan lahjaksi toiselta ihmiseltä. Olin järkyttynyt, paita oli mielestäni täysin hirveä ja mitätön rytky, mutta toiveikas äitini toi paidan tyytyväisenä kotiin, sillä se oli kuulemma Italiasta tai Ranskasta ja siis varmasti laatumuotia.

Tähän laatumuoti-teoriaan en uskonut hetkeäkään, mutta silti jostain syystä olen säilyttänyt paitaa vuosia. Ja nyt, vuosien jälkeen, se pääsi päälläni punaiselle matolle, kuvausseinälle, muodin ja tyylin säihkeen keskelle! Ihmeiden aika ei todellakaan ole ohi.

Inspiraatiopäivä oli hyvää alkua alkavalle juhlakaudelle, ensi viikonloppuna kun vietetään sekä PING Helsinkiä että tietenkin vappua, eli juhlimista, verkostoitumista ja kellon ympäri tissuttelua on luvassa. Muutenkin viime päivinä on ollut aika ihanaa ja kaikki on mennyt hienosti.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mahtava tyyli! Ja nyt aika paljon harmittaa, etten ollut mukana :(

    VastaaPoista
  2. Parempi olisi, jos olisi joku raati, joka valitsisi voittajat. Onhan se selvää, että jos on miljoona lukijaa, niin silloinhan on voittaja aina selvillä :)

    VastaaPoista