Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hienosti, sunnuntai

Sunnuntaina oli aika kiva päivä. Aamulla herätessä sai höpötellä ihanasti ja pitkään saukoista, karhuista, eläintarhan norsuista, jotka nä...

Sunnuntaina oli aika kiva päivä.

Aamulla herätessä sai höpötellä ihanasti ja pitkään saukoista, karhuista, eläintarhan norsuista, jotka näkyvät ilmaiseksi puistoon, pandoista, delfiineistä ja delfiinien kanssa uimisesta, sipseistä ja majoneesileivistä ja kahvista. Ja kun pitkäksi menneen illan jälkeen väsytti, voi hyvin vielä vähän pistää silmät kiinni.

Iltapäivän haahuilimme Helsinki Coffee Festivaleilla. Ajattelin etukäteen kylmänkalseasti valaistua messuhallia, näin lämmintunnelmaisen ja hämärästi valaistun klubitunnelman. Maisteltiin kahveja, yksi oli hirveää mutta kauramaitokahvi helli mieltä ja sielua. Juon kahvini pääsääntöisesti kauramaidolla kyllä muutenkin. We are the post milk generation oli puhutteleva ja kauniisti suunniteltu slogan.  Lottamuseon korvikekahvikaan ei ollut enää niin kamalaa kuin joskus. Maistoin vastaavaa sota-ajan kahvintapaista vuosia sitten ja päädyin tyrmistyneine ilmeineni Forssan lehden pääuutissivulle. Istuimme kuormalavoista kootuilla penkeillä kahvittelemassa ja seuraamassa kahvimestareiden kilpailuja. Nyt on hei kolme päivää puhuttu kahvista, puhuttaisko välillä seksistä. Mietin, miten hyvin bongaamani jäätelö sopisi hetkeen ja tunnelmaan. Meni noin kymmenen sekuntia ja havahduin kysymykseen siitä, haluaisinko että hän hakee meille jäätelöt.Kotimatkalla ostimme Kevätpörriäiset. Ostin ihan vain kannatuksen vuoksi, myöhemmin illalla sohvannurkassa nauruun kuollessa huomasin, että muuttuvassa mediamaailmassa Kevätpörriäinen on maailman paras lehti. Samaan aikaan aivan tajutonta nonsenseä, teräviä oivalluksia, koskettavia ja aivan hulvattomia kirjoituksia. Lapsissa on tulevaisuus. Jälkeenpäin mieltäni lämmittää ehkä kuitenkin eniten 1AB luokan Seela, jonka TOP 5 asiat Suomessa -listalle mahtuivat äiti, karkki, hammaskeiju, joulupukki ja kissa.


Kevätpörriäisen ohessa keskityin seuraamaan kuinka minulle tehtiin munakoisopizzaa. Jos saa samana päivänä sekä lasagnea, jäätelöä että pizzaa ja kaikkea melkein pyytämättä, voi varmaan olla aika tyytyväinen.

 "On kyllä aika american dream että komea mies hyvin istuvassa valkoisessa t-paidassa tekee pizzaa."
"Ja aattele, tekee pizzaa just sulle."You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Mitä oikein höpisit? Luin jutun pariinkin otteeseen mutta silti jäi kysymyksiä kuten kenen farkkupolvet kuvassa? Oletko löytänyt kokonaan uuden miehen siellä suuressa maailmassa? Ja milloin tulet takaisin tänne ihanaiseen Turkuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo multa meni kanssa osa jutuista ihan ohi. Onkohan oikoluku jäänyt tekemättä? Myös minä mietin, että mikä mies tässä jutussa on nyt mukana..?

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Ei ole jäänyt, hyvin huolellisesti ja ajatuksella olen kirjoittanut. Sitä miestä tässä miettii itse kukin.

   Poista
 2. Niin kiireinen on Hän, Helsingin Herra, ettei ehdi, tai vaivaudu edes vastaamaan sekavasta tekstistään, iso HYI!

  VastaaPoista