Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kumman kaa olisit mieluummin, fitnessin vai laatudrinkin?

Haaa, palaan vielä vähän viikonlopun bloggaritilaisuushommiin ja esittelen Blogger's Inspiration Day -päivässä käyttämäni asun. Lauan...

Haaa, palaan vielä vähän viikonlopun bloggaritilaisuushommiin ja esittelen Blogger's Inspiration Day -päivässä käyttämäni asun.

Lauantaina jo hekumoinkin kaappien kätköistä paljastuneella Spice Girls -paidalla. Olin jotenkin niin mieltynyt siihen, että halusin pitää paidastani kiinni myös lauantain edustushommissa.

Ja positiivista palautetta paidasta kyllä tulikin ja kukapa nyt ei Spaissareista tykkäisi! Koska paita on hieman piukea ja varsinkin lyhyt, yhdistin siihen kivasti farkkuhaalarit. Ysärifiba sekä navan vilauttelun välttäminen vahvistuivat huomattavasti. Tykkään näistä Veeran ottamista kuvista erittäin paljon ja niissä näkyy hyvin myös päivän meininki: samaan aikaan käsissä on sekä siiderilahjapussit, viinilasi että vielä ruokakulhokin.

Asukuvat: Veera Korhonen


Noin muuten visiittini Blogger's Inspiration Dayhin ei mennyt ihan suunnitelmieni mukaisesti. Olin etukäteen ajatellut kiertäväni tunnollisesti ja tervehenkisesti kaikki terveys- ja hyvinvointi-esittelypisteet ja tuotenäytteet. Hetken yritin jonottaa asettelemaan instakuvaa varten tuotteita ja rekvisiittaa nätisti, koska tuotenäytteet olisivat aidosti kiinnostaneet. Sitten edessäni instakuvaa näpertämässä oli kuitenkin joku, joka käytti vihersomisteen asetteluun yli neljä minuuttia ja sitten näinkin jo tuttuja, joiden kanssa en vielä ollut jutellut ja yksi drinkkikin oli vielä maistelematta, joten sinne jäi tervehenkisyys. Mutta siis ainakin yritin lisätä hyvinvointiani miettimällä ravintokysymyksiä!


Tervehenkisyyden sijaan sitten söin ja join päivän mittaan noin kahdeksan hengen edestä. Sen lisäksi mukaani jotenkin tarttui vahingossa kiusallisen monta goodie bagia Happy Joen siideripisteeltä sekä kaksi valtavan kaunista, ruusukullan väristä emalimukia Kyrö Distilleryn baaritiskiltä. Maailman nerokkain konsepti tehdä erinomaisia drinkkejä kauniisiin kuppeihin, jotka vieläpä saa mukaansa ihan ilmaiseksi. Ihastuin vastaavaan mukiin itseasiassa jo aiemmin eräässä ravintolassa, jossa mukista tarjoiltiin suklainen jälkiruoka. Nerokas astia! Kyrön drinkkimukit saattoivatkin olla ehkä päivän kuvatuin yhteistyökumppani. Ja kuten kuvasta näkyy, oli drinkissäkin vihreää, eli terveellisyys ja hyvä elämä on läsnä.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Niin kiireinen on Hän, Helsingin Herra, ettei ehdi, tai vaivaudu edes vastaamaan sekavasta tekstistään, iso HYI!

    VastaaPoista