Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kohokohta keväälle: Spice World the Movie mukana laulettavana leffanäytöksenä

Ahkerimmat lukijani luultavasti ovat huomanneet silloin tällöin pintaan putkahtelevan ja ikuisesti kestävän rakkauteni Spice Girlsiä kohtaa...

Ahkerimmat lukijani luultavasti ovat huomanneet silloin tällöin pintaan putkahtelevan ja ikuisesti kestävän rakkauteni Spice Girlsiä kohtaan.

Ei ole bileitä, joissa en vaikka väkisin tunkisi lisäämään Spice Up Your Lifeä soittolistalle. Omissa bileissänihän biisi on listalla aina automaattisesti ja moneen kertaan. Lähes viikottain treenaan edelleen Wannaben laulamista. I'll tell you what I want, what I really, really want, So tell me what you want, what you really, really want on kankealle kielelleni vuosikymmentenkin jälkeen jotenkin vaikea ja hankala. Mutta vielä mä alan hallita tämänkin taiteenlajin!

Nyt Union Jack -sukkani lähtivät pyörimään jaloissa entisestään. Facebookissa sain ilmoituksen Helsingissä elokuvateatteri Orionissa keväällä esitettävistä Spice World the Movie -leffan sing-along-näytöksistä. Laulutreenejä on siis todellakin syytä lisätä ja tehostaa.
 


Voiko tässä maailmassa olla MITÄÄN parempaa? No ei voi, voin kertoa. Elokuvahan itsessäänkin on jo silkkaa neroutta, puhumattakaan sen musiikista ja varsinkin mukana laulettavasta musiikista. Olen jo valmiiksi ihan ziga-zig-ah.

Sing-along Spice World -näytöksiä järjestetään huhtikuussa, 21.4., 28.4. ja 29.4. Sing-alongin lisäksi näytökset ovat myös dress-along. Nyt vaan kiivaasti miettimään, mistä tässä kaivaa sopivat eläinkuosit, baby doll-mekot, pikkumustat tai ysäriverkkarit, että on sitten asianmukaisesti pukeutunut. Itse ehkä yhdistän Spaissarit ja Red Hot Chili Peppersit ja pukeudun vain näihin kuvissa vilkkuviin Union Jack -sukkiin.

Liput näytöksiin tulevat myyntiin ihan juuri nyt, tänä aamuna. En tiedä muun maailmankaikkeuden kiinnostuksesta näytöstä kohtaan, mutta aikailemaan en ehkä itse ainakaan jäisi! Lippuostoksille pääsee täältä.


You Might Also Like

0 kommenttia