Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tom of Finland -elokuva ensi-illassa tänään!

Tom of Finland -elokuva tulee virallisesti ensi-iltaan tänään ja siitäpä muistinkin, etten jakanut kutsuvierasensi-illan fiiliksiä blogissa...

Tom of Finland -elokuva tulee virallisesti ensi-iltaan tänään ja siitäpä muistinkin, etten jakanut kutsuvierasensi-illan fiiliksiä blogissa ollenkaan. Keskitin ajatukseni tuolloin elokuva-arvion kirjoittamiseen. Jos ajatukseni elokuvasta ovat vielä lukematta, voit käydä tsekkaamassa ne täältä.

Itsehän kieltämättä petyin elokuvaan (kuten arviosta käy ilmi), mutta kuten sanottu, kaikkien kannattaa käydä elokuva ihan itse katsomassa. Sen ongelmallisuus on kuitenkin hyvä pitää mielessä.


Kutsuvierasensi-ilta oli kuitenkin mitä mainioin tilaisuus, oli skumppaa ja oli... skumppaa. Jotain suolapalojakin oli tarjolla, mutta ei kai kaltaiseni sosiaalinen kiipijä nyt mitään suolapaloja ehdi kutsuvierastilaisuuksissa syödä ennen kuin on liian myöhäistä. Onneksi leffaevääksi sai sentään suklaata ja limpparia, muuten olisi saattanut ottaa ns. ohraleipä.

Ylipäätäänhän tilaisuus oli ihan valtava, ymmärtääkseni aika ennennäkemätön Suomen mittakaavassa. Koko Tennispalatsi kaikkine saleineen pyöritti kutsuvieraille Tom of Finlandia. En edes tiennyt etukäteen tilaisuuden mittaluokasta, kuvittelin kutsun saadessani, että on siellä varmaan aika paljon porukkaa ja varmaan joku tuttukin. Nyt pyörittiin pääasiassa somevaikuttajille suunnatussa lounge-tilassa. Hyvin alkuilta kyllä sielläkin sujui, oli oikeastaan varmasti mukavinta niin.


Olipa vain ihana nähdä uusia ja vanhoja tuttuja, hengailla ympäriinsä ja kuunnella vartin välein ihanaa Iisaa laulamassa. Nimimerkillä on niin hillittömän hyvä biisi, etten kestä. Ja Iisa toki mainio artisti ja kaikinpuolin ihana muutenkin.

Kiitos ööö kaikille hauskasta illasta, erityisesti Hannelle ja Tommille , joka urhoollisesti suostui ottamaan asukuvia, jotka muuten ihan tietoisesti kuvattiin WC-kyltin vieressä, sopi kivasti teemaan katsokaas.


You Might Also Like

0 kommenttia