Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5 suosikkituotetta juuri avatusta Tom of Finland Storesta

USA:ssa avattiin eilisiltana Suomen aikaa Tom of Finland Store -nettikauppa. Ja voi hyvä luoja, mitä kaikkea jännittävää sieltä löytyykään!...

USA:ssa avattiin eilisiltana Suomen aikaa Tom of Finland Store -nettikauppa. Ja voi hyvä luoja, mitä kaikkea jännittävää sieltä löytyykään! Valikoimasta löytyy asioita, joita edes minä en välttämättä olisi osannut keksiä saati kaivata.

Suomalaisen asiakkaan pitää ToF-hengessä olla vähän extremen ystävä, sillä USA:sta toimitettavien tilauksien kanssa saa varautua kaikenlaisiin tulliselvityksiin ja -maksuihin. Onneksi monia Tom of Finland -tuotteita (myös niitä XXX-sarjan tuotteita) on saatavilla myös kotimaisista nettikaupoista.

Muutama Suomen putiikeissa näkymätön eeppisen upea tuote kaupasta kuitenkin löytyi, joten keräsin tähän postaukseen viisi suosikkituotettani nettikaupasta.

Kuvat on napattu ToF Storen sivuilta, jonne pääsette luonnollisesti tästä.

AVAF x Tom of Finland -vaatteet

Näin näitä vilaukselta joskus viime kesänä netissä, mutta nyt vasta tutustuin AVAF x Tom of Finland -malliston vaatteisiin tarkemmin. Kreisiydessään ja värikkyydessään ihan parhaita ja tuovat hauskalla tavalla jotain uutta Tom of Finlandin teoksiin, ja sehän toki tällaisten suunnittelua yhdistelevien mallistojen tarkoituskin on. Itse ottaisin malliston vaatteista ehkä mieluiten housut, koska kreisejä housuja näkee katukuvassa harvemmin ja toisaalta ne ovat mallistosta ehkä suosikkini muutenkin.

(Vaatteiden Tops & Bottoms -jaottelu ei muuten ole missään muussa nettikaupassa niin osuva kuin ToF Storessa.)

Tarra-arkki
En kehtaa laittaa tähän edes kuvaa. Aikuiset lukijat voivat klikata katsomaan tarroja kauppaan tästä. Muut voivat vain arvailla mitä tarra-arkissa mahtaakaan olla. Jos nauratti ajatus sukulaisille Tom of Finland -postimerkeillä varustetuista korteista, kuinka paljon kansaa mahtaakaan tikahtua nauruun näitä tarroja tervehdyksiin liimaillessaan?

Tom of Finland -tarjotin
Kukaanhan ei oikeasti käytä tarjottimia ikinä mihinkään, mutta sisustuksessa ne näyttävät kivalta. Itsellänikin on muutama. Vähemmän siistinä ihmisenä tarjottimille pääsee aina kertymään kaikenlaista sälää (jotka on tarjottimella kätevä tunkea aina jonnekin piiloon). Tätä tarjotinta ei ehkä kuitenkaan haluaisi peittää sälällä, piilottamisesta puhumattakaan.

Talutushihna
Ihan vaan jos tulee vaikka joskus hankittua koira. Tai jos saa käärinliinoihin taskut ja sattuu itse syntymään seuraavassa elämässä koirana. Kaikki on mahdollista ja silloin on hyvä olla talutushihna valmiina.

Cocksucker-kaulakoru
Bruce Labrucen kaulakoru on sillee aika pähee. Tulee etäisesti eli ei ollenkaan mieleen Sinkkuelämäästä tuttu, ikoninen Carrie-koru. Molemmat alkaa vieläpä C:llä, eli hyvin sopii eikä likinäköisempi välttämättä huomaa edes eroa.


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Ja höps. Meillä käytetään tarjotinta aina, kun tulee vieraita ja aloitamme illan kuohuvalla tervetuliasjuomalla. Vaan nytpä on ihan pakko hankkia tylsän normitarjottimen tilalle uusi ToF-tarjotin; kuohujuoman tarjoiluun tulee aivan uusi ulottuvuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hyvä tietää, että joku käyttää tarjottimia sittenkin vielä tarjottimina! P.S. Oispa skumppaa.

   Poista
 2. "(Vaatteiden Tops & Bottoms -jaottelu ei muuten ole missään muussa nettikaupassa niin osuva kuin ToF Storessa.)" EINO JUMALAUTA :D

  Oot kyl tules.

  VastaaPoista
 3. "(Vaatteiden Tops & Bottoms -jaottelu ei muuten ole missään muussa nettikaupassa niin osuva kuin ToF Storessa.)" EINO JUMALAUTA :D

  Oot kyl tules.

  VastaaPoista