Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sähköhomon latauspisteet ilmestyivät Turkuun

Sähköhomon latauspiste Turun Puutarhakadulla. Turun mahdollisuudet nousta Suomen homopääkaupungiksi kasvavat juuri kohisten, sillä Turk...

Sähköhomon latauspiste Turun Puutarhakadulla.

Turun mahdollisuudet nousta Suomen homopääkaupungiksi kasvavat juuri kohisten, sillä Turku on viimein kaupunkisuunnittelussaan huomioinut myös tarpeen sähköhomojen lataukselle. Turun keskusta sai hiljattain useita sähköhomon latauspisteitä.

Erityisen mielissään sähköhomon latauspisteistä on Turussa asuva, Suomen ainoaa gaylifestyle-blogia Tämän kylän homopoikaa kirjoittava bloggari. Latauspisteistä saatava virta tulee tarpeeseen.
- Olo on usein talvisin niin sanotusti vetämätön. Kun ei saa ketään vetämään itseään, eikä voimattomana voi loputtomasti itse itseäänkään vetää, ovat latauspisteet kaltaiselleni virtansa menettäneelle sähköhomolle käytännössä elinehto, bloggari kertoo. Turussa yritettiin pilottihankkeena ladata jo viime toukokuussa kaikki kaupungin sähköhomot yhdellä suurella, Kauppatorin tuntumaan asennetulla latauspisteellä. Kiitosta saanutta kokeilua onkin hyvä jatkaa näin talven pimeydessä, kun virta on vähissä.

Kaikkien latauspisteiden sijainnit eivät vieläkään ole julkisesti tiedossa, mutta silminnäkijät kertovat latauspisteitä löytyvän ainakin Puutarhakadulta sekä Alepubin kulmasta. Joulukuun pimeydessä valoa adventtikynttilän lailla loistavat latauspisteet on helppo huomata jo kaukaa. Varsinaista adventtikynttilää latauspisteillä ei kuitenkaan näy, mikä on tuottanut osalle lataajista mielipahaa.
- Usein kaupungilla asioidessani saatan kiertää latauspisteeltä toiselle. Erityisesti Puutarhakadun latauspisteestä saan usein niin paljon virtaa, että saatan jopa juosta Puolalanpuistoon johtavat portaat ylös. Adventtikynttilän puute ei todellakaan haittaa, sillä kynttilöitä voi katsella kotonakin, Tämän kylän homopoika-blogin kirjoittaja kertoo kokemuksistaan.

Turun lisäksi sähköhomojen latauspisteitä on kokeiltu myös Helsingissä. Nyt sähköhomojen latauksessa kokeillaan langatonta sähkönsiirtoa sosiaalisen median kautta koko valtakunnan laajuisesti. Tammikuun lopulla Turkuun tulee myös maailman ensimmäinen livelatauspiste Turun kaupunginteatteriin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. uaaaah Kiitos makeista nauruista. :D Parissakin uusimmassa tekstissä oli tosi hyviä sanaleikkejä. Oot iha tules.

    VastaaPoista