Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Taidetta torstaihin: Iida Lotta Räsäsen kivasti värisyttävä pikkutaulu

 Kirjoitin jo kesällä Iida Lotta Räsäsestä ja hänen heinäkuussa olleesta näyttelystään . Mainitsin tuolloin ostaneeni yhden taulun ja nyt ...

 Kirjoitin jo kesällä Iida Lotta Räsäsestä ja hänen heinäkuussa olleesta näyttelystään. Mainitsin tuolloin ostaneeni yhden taulun ja nyt tajusin, että taulu on jäänyt kokonaan esittelemättä blogin puolella.

Heinäkuisessa postauksessani ihastelin suurikokoisia töitä, mutta ostamani taulu on hyvinkin pieni. Syyt siihen ovat puhtaasti taloudelliset, vaikka eipä kodissani toisaalta olisi kyllä suurelle teokselle tilaakaan.


Ostamani teos on, kuten Räsäsen näyttelyn muutkin teokset, aika kovasti seksuaalisesti latautunut. Kun olin juuri päivää aiemmin ostanut printin alastomana sängyssä köllivästä karhumiehestä, meni tämä taulu samassa hengessä, samaan sarjaan.

Olen pitänyt aina tärkeänä sitä, että taide herättää jonkun tunteen tai ajatuksen. Syntyi se sitten suoraan teoksen sisällöstä, värimaailmasta tai jostain oman elämän tunnemörinästä, josta teos muistuttaa.


Räsäsen taulussa on kaunis ilmaisu ja värimaailma. Suurissa töissä vielä enemmän ja selkeämmin, näistä pienistä tämä valitsemani oli luonnollisesti suosikkini. Joskus lapsena minulla oli hirveän vahva sininen kausi, oikeastaan kaiken piti olla sinistä. Haaveilin sinisistä seinistä huoneeseeni. En koskaan saanut niitä, vaan sinisen fleecetorkkupeiton. Seinät olisivat kyllä olleet kauniit, täytyy  sanoa.


Enemmän taulussa kyllä vetoaa sen sisällön aiheuttama tunne. Onhan kuvan aihe aika kiistattoman eroottinen ja latautunut, juuri sopivasti. Kaikki se mitä ei näy ja niin edelleen. Pieni värinä pitkin päivää pitää mukavasti veren kiertämässä ja hormonit hyrräämässä, vähän hymyilyttää aina kun taulua katselee.

Ei voi pieni hyrinä olla paha asia, varsinkaan kun taulu on niin kaunis.


Seiniltäni löytyy itseasiassa näiden esiteltyjen taulujen lisäksi kaksi muutakin taidehankintaa, joita en ole blogissa vielä esitellyt. Ne ovat luvassa joskus myöhemmin. Voin kuitenkin jo etukäteen lohduttaa, tai pahoitella, vastaanottajasta riippuen, sillä ne eivät ole mitenkään eroottisia teoksia. En siis ole aivan tyystin posket punoittaen täällä kaiken aikaa!

You Might Also Like

0 kommenttia