Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voiko tämä olla totta? Salkkareissa käydään lähellä realismia!

Homokatsojat hieraisivat perjantai-iltana televisiota katsoessaan silmiään: Salatuissa elämissä käytiin lähellä todellisuutta. Juonikuvi...

Homokatsojat hieraisivat perjantai-iltana televisiota katsoessaan silmiään: Salatuissa elämissä käytiin lähellä todellisuutta.

Juonikuvio alkoi hiljattain, kun suomalaisen homotelevisiohistorian merkittävin fiktiivinen hahmo Kalle Laitela päätyi vällyjen väliin random-Jessen kanssa, vaikka Kalle seurusteleekin Larin kanssa. Kaiken piti selvitä pelkällä morkkiksella, mutta tietenkin salaisuus levisi mm. Ulla Taalasmaan korviin. Jottei tilanne olisi liian helppo, päätyi Elias, joka on tunnetusti Larin eksä, Tinder-treffeille random-Jessen kanssa. Nyt Elias tietenkin saa kuulla Jessen ja Kallen säädöstä, minkä vuoksi Elias luultavasti kokee kiusausta hankkia haikailemansa Lari takaisin itselleen.


Salkkareita on parjattu paljon epärealistisuudesta ja typeryydestä, mutta nyt ollaan kyllä vereslihalla, realismin rajapinnassa. Jokainen vähänkään homoyhteisössä sykkivä sielu nimittäin todellakin tietää tämän tilanteen. Menet sitten Tinder-treffeille tai puhut tuhmia internetissä, niin hetken päästä käy ilmi, että juttuseurana on joku tuttu, tai eksän nyksä, tai nyksän eksä. Se ei sinänsä ole oire tai mikään erityinen piirre, vaan johtuu ihan vain siitä, että piirit yksinkertaisesti ovat pienet.


Samasta syystä Ensitreffit alttarilla -tyyppinen sateenkaariversiokaan ei voisi mitenkään toimia Suomessa. Olisi nimittäin liian todennäköistä, että ensitreffit eivät todellakaan olisi ensitreffit. Ai toi, mä tiiän ton. Ai toi, pridessä kolme vuotta sitten, styylattiin tavallaan. Ei ei ei ei, siis ei olla tavattu, mutta tiiän todellakin liikaa tästä ihmisestä mennäkseni hänen kanssaan alttarille ensitreffeillä. 
Mutta onpa ihanaa nähdä Salkkareissa realismin piirteitä! Ja varsinkin jotain tällaista jännää sutinaa!
 
Salkkarit tietenkin arkipäivisin klo 19.30, Maikkarilta.
 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Joo ruskean reijän ritarit joutuu lusimaan,On aika kakka touhua kun menee toisen kakka reikää hyväilemääm,En hyväksy homoutta misään mudossa

    VastaaPoista