Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Miksei tasa-arvo ilman terrorisoitavaa feministiä kiinnosta?

Jos joutuu miehenä huomauttamaan miehelle poikiin kohdistuvasta asiattomasta kommentoinnista, niin eihän siinä ole terrorisoitavaa feministi...

Jos joutuu miehenä huomauttamaan miehelle poikiin kohdistuvasta asiattomasta kommentoinnista, niin eihän siinä ole terrorisoitavaa feministinaista mukana ollenkaan.

Twitter alkoi sunnuntai-iltana liekehtiä, kun feministikollektiivi Pihtarihuorien blogissa kirjoitettiin poikien kohtaamasta seksuaalisesta ahdistelusta. Postauksessa käsiteltiin sitä, kuinka poikien kokemaa seksuaalista ahdistelua vähätellään ja kuinka sitä ei oikeastaan edes voi olla ja kuinka pojatkin pitäisi jo ymmärtää nähdä ihan tunteellisina ja herkkinä ihmisinä. Että se on vain hieno homma, kun on päässyt piparin makuun, vaikka piparia sitten olisikin tarjonnut naispuolinen opettaja. Niinku että hienosti menee ja yläfemma, pojat.

Postaus on täyttä asiaa ja saikin ansaittuja tykkäyksiä. Paitsi iänikuiseltä Miesten tasa-arvo ry:ltä, joka näki jälleen kerran ongelman lähteen feministeissä. Feministit eivät puhu poikauhreista (vaikka nimenomaan juuri Pihtarihuorat ottivat asian puheeksi sillä hengellä, että asiaan on tultava muutos). Miesten tasa-arvo ry:n mukaan feministit vähättelevät miesten ja poikien kokemaa ahdistelua ja väkivaltaa. Poikiin kohdistuvan väkivallan huomioimista jopa vastustetaan. Juu-u.

Että poikiin kohdistuvan väkivallan uhreihin suhtaudutaan väheksyen tai alentuvasti. Ja siinä ei kuulemma ole mitään tekemistä miesten machokulttuurilla, vaan syy on nimenomaan feministeissä.

Koittakaa nyt saatana skarpata siellä miesten tasa-arvo-yhdistyksessä ja mennä itseenne. Poikien kokeman ahdistelun väheksymisen voitte ihan ensimmäisenä lopettaa itse. Tehkää konkreettisia tekoja, eikä feministivainota Twitterissä. Kun somessa kiertää uutinen ahdistelluista teinipojista, älkää olko kommenttikentässä tarjoamassa yläfemmoja ja onnittelemassa pillunsaannista. Ja jos joku muu kommentoi, niin toki huomautatte ystävällisesti, että ahdistelu on aina väärin eikä mitenkään hyväksyttävää. Vastustaa sitä väheksyvää tai alentuvaa suhtautumista siis ihan konkreettisesti.

Ai mut hitsi. Jos joutuu miehenä huomauttamaan miehelle poikiin kohdistuvasta asiattomasta kommentoinnista, niin eihän siinä ole terrorisoitavaa feministinaista mukana ollenkaan.

Aiivan. Eipä taida tasa-arvotyö enää kiinnostaa.

You Might Also Like

0 kommenttia