Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Helsinki Pride 2019 -asu ja medianäkyvyydet

Hellurei ja hellää Pride-viikon jälkeistä aikaa! Tein sellaisen hoopon lupauksen kustannustoimittajalleni, että lupasin takoa kontenttia...

Hellurei ja hellää Pride-viikon jälkeistä aikaa!

Tein sellaisen hoopon lupauksen kustannustoimittajalleni, että lupasin takoa kontenttia ihan kyrpänä  kirjoittaa syksyllä ilmestyvän Homopojan opas -kirjani loppuun tällä viikolla!

Palaan siis Helsinki Pride -viikon juhlatunnelmiin vähän myöhemmin, jos vain suinkin ehdin ja muistan, mutta esittelen teille pikapikaa kuitenkin lauantain kulkue- ja puistojuhla-asuni sekä Pride-viikolla allekirjoittaneesta tehdyt haastattelut ja muut esiintymiset.

Asuni oli onnellisena sattumoisena pääasiallisesti second hand ja kierrätysmateriaaleista askarreltu kokonaisuus!

Keskeiseen rooliin asussani nousi tietysti homoamiraalin lakiksi ristitty hattuni. Hattu on upean Elinan käsialaa. Elina puhui taannoin ääneen haaveestaan tehdä (esimerkiksi minulle) jokin överitörkeä hattuprojekti. Toppuuttelin harmissani Elinaa, koska pääni on niin suuri, että mitkään hatut eivät koskaan mahdu minulle. Meni arviolta kolme tuntia (okei, joitakin päiviä) ja Elina kertoi jo löytäneensä minunkin päähäni sopivan hatun. Annoin muutaman referenssikuvan materiaaleista ja värimaailmasta, ja Elina ryhtyi työhön.


Ja voi perseensuti miten upea lakki siitä tulikaan! Aivan uskomaton, kertakaikkiaan. Se on ylevä ja arvokas ja toisaalta niin vulgääri ja överi, etten kestä. Ja mikä tärkeintä, hattu oli jopa minulle liian suuri! Onneksi hatun sisällä on kiristysrengas, jolla hatun ympärysmittaa voi hieman pienentää.

Myös asuni koru on Elinan käsialaa. Sen Elina tosin valmisti jo taannoisiin Blog Awardseihin. Asu taas löytyi aivan sattumalta Fredrikinkadun UFF:ista. Jotenkin ihmeellistä, että maailmassa on ikivanha verryttelyasu, joka on valkoinen ja sateenkaariraidoin koristeltu. Sitten se asu vielä säilyy kaikki vuodet, päätyy UFF:lle, päätyy minun käsiini ja on vielä minun kokoani. Jotenkin ihan hillitöntä touhua. Paita taas on Helsinki Priden virallinen kannatustuote, jonka ostin uutena. Mutta tuotto meni hyväntekeväisyyteen, eli uuden vaatteen osto oli sallittua! Aivan kuin muuten kieltäisin itseltäni mitään, varsinkaan vaatteiden ostoa.

Glitterit taas ystävällisenä Pride-tervehdyksenä lähetti Glitternisti! Kiitos Glitternisti, että pidät minut gimmeltävänä!


Sellainen asu! Tähän loppuun vielä medianäkyvyydet:

MTV Uutiset liven haastattelu Helsinki Priden kutsuvieras-avajaisista täällä.
Ilta-Sanomien henkilökuvajuttu täällä.
Pesojoonaksen blogiin tekemäni Dear Eino -palsta täällä.
Yle Teeman Pride-lähetys ja meikä marakassin haastattelu täällä.
Himocast-podcastin Pride-jakso, jossa olin vieraana, täällä
Kasperin ja Mikon Suomen suosituin podcast, johon päädyin vahingossa vieraaksi myös, täällä.
Ja vielä Taloussanomien juttu (joka myös Pride-lauantaina aukeaman kokoisena Ilta-Sanomien printissä julkaistiin) pinkkipesusta täällä.

Aikamoiset hulinat oli, sekä Pridessä että mediassa! Huhuh!You Might Also Like

0 kommenttia