Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

8-vuotiaan hartain toive toteutuu: Spice Girls -keikkareissu Lontooseen on NYT!

Se oli 10. marraskuuta, kun liput Spice Girlsien tulevalle kiertueelle tulivat myyntiin . Touko-kesäkuussa tapahtuva kiertue tuntui oleva...


Se oli 10. marraskuuta, kun liput Spice Girlsien tulevalle kiertueelle tulivat myyntiin. Touko-kesäkuussa tapahtuva kiertue tuntui olevan ikuisuuksien päässä, mutta nyt kiertue on jo aivan loppusuoralla.

JA TULEE MINUN VUORONI NÄHDÄ SPICE GIRLS LIVENÄ. Vuosikymmenten odotuksen jälkeen. Muistan kirjoittaneeni 8-vuotiaana johonkin ystäväkirjaan hartain toiveeni -kohtaan, että "olla Spice Girlsin konsertissa". Se on kuulkaa paljon se, kun 8-vuotiaana esitetty hartain toive toteutuu.

Koska sosiaalinen media mahdollistaa esimerkiksi kaiken, olen tietysti seurannut silmä kovana jokaikistä pienintäkin käännettä Spaissareiden kiertueella. Tiedän, että suunnilleen jokaisella keikalla on ollut hurja rankkasade, minkä seurauksena koreografioita on jouduttu hiukan yksinkertaistamaan ja oikomaan. Urheasti Spaissarit tanssijoineen ovat kuitenkin joranneet läpi upean show'n toisensa jälkeen. On ollut myös hauska huomata, kuina moni tuttu tai kuinka moni seuraajistani on lähtenyt katsomaan Spaissareita. Olen myös saanut jakaa asiantuntemustani lippujen tai sopivankokoisen fanipaidan tilaamisessa.

Vain alkukiertueesta kuului soraääniä siitä, ettei keikkojen äänentoisto ole riittävä. Senkään aiheellisuudesta ei ole varmuutta: brittien juorulehdistö kun lienee vielä suomalaistakin pahempi korostamaan ikäviä ja negatiivisia kulmia. Tiedän asut, tiedän settilistat, tiedän kaiken. Tiedän myös sen, kuinka inhimillisiltä ja lähestyttäviltä Spice Girlsit tuntuvat esiintyessään sadeviitoissa taivasalla. Toki upeat esiintymisasut hiukan kärsivät ajatuksesta, että ne verhoillaan kertakäyttösadetakkeihin. Ylipäätään kyseenalaistan ajatusta kertakäyttösadetakeista. Eiväthän ne oikeasti pidä sadetta, vaan vuotavat ja hapsottavat ja repeytyvät jo päälle puettaessa. Jos sataa, niin sade kastelee minut, sanoo Muumipappakin ja on täysin oikeassa.


Mutta silti rakastan sadeasuihin pukeutuneita Spaissareita. Erityisesti Geriä, joka tuntuu olevan eniten sadesuojauksen ja lämmittelyn tarpeessa. Eilisellä keikalla hän oli pukeutunut sadetakkiin ja bomberiin, muiden laulajien esiintyessä aivan normaaleissa esiintymisasuissaan. Siitä huolimatta rakastan Geriä ja joudun paljastamaan, että kännykkäni taustakuvanakin on kuva sadehattuisesta Gingeristä.

Ihan oman maininnan haluan antaa myös Mel B:lle. Scary Spicen Instagram on aina ollut hiukan persoonallinen, mutta kiertueen aikana hän on päässyt valloilleen. En ole täysin varma, päivittävätkö muut Spaissarit instojaan itse, mutta Mel B:n tarinoinnit ovat niin villejä, ettei asiasta ole epäilystäkään. Aitous on parasta internetissä, vaikka olisitkin kansainvälinen supertähti.

Mutta nyt olen siis saapunut Lontooseen! Kirjoitan tätä itseasiassa missäs muuallakaan kuin junassa lentokentältä ystävieni luo, joissa majailen viikon verran Spaissarimatkallani. Matkalaukussani on kolme Spaissaripaitaa ja huppari. En ole vielä hankkinut kiertueen virallisia fanituotteita, vain kiertueeseen liittyvät viralliset fanituotteet, joten Spaissari-matkatavarani saattavat lisääntyä matkan aikana huomattavasti. Matkalukemisenani on tietenkin maailman paras Geri Halliwellin elämäkerta, jota voin suositella kaikille. Jopa korostaa sen lukemisen tärkeitä. Luen sitä ehkä kahdettakymmenettä kertaa ja olen edelleen hurmiossa. Aina herää uusia ajatuksia ja kulmia, kirja palvelee joka lukukerralla aivan uudella tavalla. Se myös toimii kaiken ikäisille. Olen lukenut sitä ensimmäisen kerran 11-vuotiaana, pian täytän 29.


Tämä on ihanaa, enkä tiedä mihin tämä johtaa: luultavasti uskomattomaan hurmokseen, josta tulette kuulemaan enemmän kuin sielunne ja silmänne kestävät. Itsehän nimittäin aion ottaa tästä kaiken ilon irti – viime marraskuisen, jaloviinaryyppyjä vaatineen lippujenhankintajännitysnäytelmän vastapainoksi nimittäin satuin hankkimaan jälleenmyyntisivustolta toisen ystäväni avustamana hyvin vaivottomasti ja helposti liput vielä toisellekin, siis Spaissarien kiertueen viimeiselle, keikalle Wembleylle. Kaikki ilo irti, kuten sanottu. Ensin perjantaina leppoisasti istumapaikoilta, sitten lauantaina kunnolla joraten seisomapaikoilla.

Ihanaa aikaa olla elossa.

You Might Also Like

0 kommenttia