Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joka kropan rantapäivä tulee – kaikki rantaan ja varpaat santaan!

Kesälomakausi on koulunpäättäjäisten myötä virallisesti täällä! Ja mikäpäs tyypillisempää, kuin suunnitella kesän rantalomat ja -lekottel...


Kesälomakausi on koulunpäättäjäisten myötä virallisesti täällä! Ja mikäpäs tyypillisempää, kuin suunnitella kesän rantalomat ja -lekottelut heti ekana lomapäivänä! Rannalle voi tietysti lähteä milloin vain – ainakin sään salliessa. Paitsi että vesihän tuntuu tunnetusti sateella lämpimämmältä. Varsinkin, jos vesi on lämpimämpää kuin ilma.

Keittiöfyysikon pohdintojen sijaan halusin puhua teille kuitenkin ihan oikeasta asiasta ja vinkata tapahtumasta, joka varmasti kiinnostaa teistä monia. Oi mutsi mutsi -blogin Elsa ja #Nettasays-blogin Netta järjestävät nimittäin 17. kesäkuuta Joka kropan rantapäivän. Joka kropan rantapäivää vietetään, jotta jokainen uskaltautuisi edes yhtenä päivänä nauttimaan kesästä omana itsenään, ilman ulkonäköpaineita tai paineita siitä kuuluuko joukkoon. Joka kropan rantapäivässä kuulut joukkoon juuri omana itsenäsi. 

Elsa pyysi minua mukaan tapahtuman mainoskuvauksiin – ja tietystihän menin, koska asia on tärkeä sekä yhteiskunnallisella että henkilökohtaisella tasolla. Kehopositiivisuus ja ulkonäköpaineet nimittäin koskevat muitakin kuin naisia. Joka kropan rantapäivään ovatkin tervetulleita kaikki vartalonmuotoon, sukupuoleen, ikään, seksuaaliseen suuntautumiseen, ihonväriin ja lompakon kokoon katsomatta.

Joka kropan rantapäivä järjestetään siis sään salliessa 17. kesäkuuta Helsingin Vuosaaren Aurinkolahdessa! Tapahtumassa on nollatoleranssi haukkumiselle, pilkkaamiselle ja rasismille. Myös kulku on esteetöntä Aurinkolahden rantabulevardille saakka. Mukaan voi siis lähteä turvallisin ja iloisin mielin!

Lisätietoja ja yleistä aiheen fiilistelyä voi seurata tapahtuman Facebook-sivulla. Klikkaa itsesi osallistumaan ja kutsu kaverisikin mukaan!

You Might Also Like

0 kommenttia