Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hurmaavat sateenkaarihapsut – Inspiration Blog Awards 2018 -asuesittely

Viikonloppuna juhlittiin Inspiration Blog Awardseissa ! Sain taas ( melkein ) kaikki mammat ja muut kylän rouvat seuraani ja bailaamaan. S...

Viikonloppuna juhlittiin Inspiration Blog Awardseissa! Sain taas (melkein) kaikki mammat ja muut kylän rouvat seuraani ja bailaamaan.

Samaisille mammoille ja kylän rouville valitin aiemmin tänä vuonna, että mää en saatana löydä mitään juhla-asua mää en tuu mää tuun alasti mää en voi tulla ku ei löydy mitään asua. Samalla selasin raivopäisenä Asoksen sivuja sitten, yhtäkkiä, simsalabim, eteeni ilmestyi Asoksen festivaalikauden mallistoon kuuluva, sateenkaarevan värisillä pitkillä hapsuilla koristeltu paita. Roihahdin paidalle aivan heti. Samoin riemusta kiljuivat kaikki, joille paidan linkitin ostopäätöstä miettiessäni.

Hapsuthan eivät ihan tarkalleen ottaen ole sateenkaaren väriset, mutta hämärässä kukaan ei huomaa eroa. Viimeistelin asun käytettynä Reccistä löytyneillä paljettihousuilla sekä vuosia sitten ensimmäistä Blog Awards Finland -gaalaa varten Citymarketista ostamillani nahkakengillä. Kaulaani pistin juuri hiljattain esittelemäni diskojeesus-rukousnauhan, joka sattumalta sekä mätsäsi hapsujen väriin että loisti pimeässä.

Paita ja koko asu sai valtavaa hehkutusta ja hypetystä osakseen niin somessa kuin gaalassakin. Gaalassa mieltäni lämmittivät ehkä eniten Julia, joka mainitsi aina odottavansa innolla, mitä olen mihinkin gaalaan päälleni keksinyt. Myös perinteiseen tapaan gaala-asukuvani napannut Veera (kiitos!) oli hurmaantunut asustani ja postasi sen myös omaan Instagramiinsa.


Huvitti ja ilahdutti myös kuulla monen luulleen minun tehneen tai suunnitelleen paidan itse. Yhtä moni veikkasi paidan olevan jokin valtavan kallis designer-luomus. Ehei, ei! Paita on kaikkien saatavilla ja vielä suhteellisen kohtuullisen hintaankin, Asos kun myy paitaa suunnilleen neljälläkympillä.

Paita tuntui onneksi napakalta ja hyvälaatuiselta, joten se nähtäneen päälläni pitkin tulevaa kesäkautta. Pelkäsin vähän hapsujen puolesta, mutta tähän mennessä naruista on minun nähteni irronnut neljä. Huvittavaa oli, että yksi hapsuista oli juhlapaikalla ennen minua: nimittäin noustessani mammojen perässä ulos tilataksista, oli maassa juhlapaikan edessä jo yksi hapsuni. Hapsuvaatteiden kanssa lienee sama kuin paljettivaatteissakin: aina niitä putoilee, mutta niitä myös on niin paljon, ettei muutaman puuttumista huomaa.

You Might Also Like

0 kommenttia