Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tiger otti varaslähdön Pride-sesonkiin – laaja sateenkaarituotevalikoima yllätti iloisesti

Edellispäivänä kulutin aikaani pyörien kaupungilla. Hajamielisesti hortoilin ympäriinsä muka asioita hoitamassa. Oikeasti vain löysin itseni...

Edellispäivänä kulutin aikaani pyörien kaupungilla. Hajamielisesti hortoilin ympäriinsä muka asioita hoitamassa. Oikeasti vain löysin itseni paikoista, joita en tiennyt olevankaan. En myöskään aina tiennyt, miten pääsen löytämistäni paikoista pois. Olisikin ollut mieltäylentävää soittaa  hätänumeroon, että olen täällä Citycenterin Tokmannilla ja esitän katselevani pesuaineita kun en tiedä miten täältä pääsee ulos ja missä kerroksessa olen ja miten pääsen ylipäätään ulos tästä rakennuksesta. Luulin katoavani, mutta pääsin kuitenkin takaisin, kuten Anni Sinnemäkikin aikoinaan runoili.

Mutta lopulta jalkani veivät Tigeriin, tai mikä Flying Tiger Copenhagen Suomi kyseisen kaupan virallinen nimi onkaan. Mutta siis sinne menin kuitenkin!

Ja arvatkaa mitä ihmettä! Tigerissa oli kokonainen hylly täynnä sateenkaari-kuosisia Pride-tuotteita!

Ensin näin vain sateenkaari-kuosisen lahjapussin, mutta sitten huomioni kiinnittyi myös kangaskassiin, kertakäyttöastioihin, aurinkolaseihin ja sateenkaarilippuihin. Olipa hyllyssä myös mitäpäs muutakaan kuin Happy Pride -kakkukynttilät! Siis kakkukynttilät! Kuinka hienoa! Muitakin sateenkaarituotteita oli ripoteltu muuallekin myymälään: löysin esimerkiksi suuren sateenkaari-pyyhekumin sekä sateenkaarevia karvatupsukyniä. Tuiki tarpeellisia molemmat!


 Se on tietysti vähän hassua ja yllättävää, että Pride-sesonkituotteet on tuotu valikoimaan näin huhtikuussa. Helsinki Pride kun esimerkiksi on vasta kesä-heinäkuun vaihteessa. Kesäkuu on muutenkin ollut kansainvälisesti se virallinen Pride Month. Toki Prideja on muinakin ajankohtina, erityisesti Suomessa. Esimerkiksi Ruka Ski Pride järjestetään ensi viikolla.

Mutta yllättävän ajankohdan on Tiger silti valinnut! Pride-tuotteiden myyntiajasta ei ole itselläni mitään tietoa, eli jos tuotteita havittelee, kannattaa kaupoille mennä toki ensitilassa. En myöskään tiedä, onko noin laaja sateenkaarivalikoima esillä joka myymälässä vaiko vain Citycenterissä.

Tietysti aina toivoisi, että Pride- ja sateenkaarituotteita myyvät yritykset antaisivat jonkun siivun myynnistä myös hyväntekeväisyystarkoituksiin. Toisaalta sateenkaarituotteet antavat positiivista viestiä maailmalle ja niiden näkeminen ja hankkiminen tuottaa monille iloa ja itsessään. Pride-hyllyn bongaaminen oli joka tapauksessa kiva piristys. Hienoa, Tiger!

EDIT: Sain Tigerin entiseltä myyjältä kommentin, että tällaiset seinä/pöytätilat ovat kuukausittain vaihtuvia. Tuotteet myydään kuukauden aikana pois, ja mahdolliset jäljellejääneet tuotteet ripotellaan ympäri myymälää. Sen jälkeen on kiinni tuurista (ja menekistä), mitä tilataan lisää - vai tilataanko. Eli vähän kuten tuossa arvelinkin, niin nopeasti kannattaa toimia! 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ootko edelleen tätä mieltä Tigerin toiminnasta? Uusimmassa postauksessa oot huomauttanut Espritin pinkkipesusta. Eikö tämä ole vielä räikeämpää pinkkipesua mielestäsi?

    VastaaPoista