Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Seitsemän merkittävää saavutusta päivässäni

Ihmisillä on tapana listata saavutuksiaan: on ansioluettelot, portfoliot ja LinkedIn-profiilit. Ja se on oikein! Olen itsekin saavuttanut el...

Ihmisillä on tapana listata saavutuksiaan: on ansioluettelot, portfoliot ja LinkedIn-profiilit. Ja se on oikein! Olen itsekin saavuttanut elämässäni kaikenlaista, joten päätin listata teille saavutukseni. Kukas kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse, kuten sanotaan.


Esimerkiksi viime torstaina saavutin nämä seitsemän merkittävää asiaa:

Jippu, tuo takavuosien ei vain artisti vaan suorastaan henkinen tila, on lohduttanut minua usein: läpi vaikeiden lukiovuosien ja teinidraamojen. Läpi ensimmäisen eroni, jolloin ensin luulin Jipun kuuntelun olevan vitsi mutta siitä tulikin totisinta totta. Ja nyt, ollessani jälleen erotuskissa, on Jippu taas luonani. Pari vuotta sitten näin Jipun esiintymässä Turussa katumarkkinoilla. Jippu naureskeli useammassa spiikissä keskinkertaisille ja jopa huonoille pop-kappaleilleen. Tottahan hän puhuu, kappaleet eivät ehkä ole kovin ihmeellisiä, mutta niiden merkitys monille ihmisille on suuri. En hyväksy tällaista Jipun väheksyntää!

Nykyisin Turussa seurakunnan musiikkievankelistana työskentelevä Jippu pitää Turussa myös Haavani on lahjani -iltamia, joihin olisi mitä suurin ilo joskus vielä osallistua. Sitä odotellessa lääkitsen itseäni Jipun tuotannon yliannostuksella.

Ruoka tai ruuanlaitto ei juuri kiinnosta. Silloin oiva apu on leipä. Muistin jälleen pitkän tauon jälkeen maailman parhaan täytteen: paahtoleipäsiivujen väliin laitetaan raastetusta kurkusta, majoneesista ja tonnikalasta sekoitettu täyte. Aivan sairaaaan saatanan hyvää. Kuten Jippua, myös tonnikalaleipiä voi nauttia kohtuuttomasti, varsinkin vaikeina aikoina.

Jippu-rakkauteni pieni särö on Samuli Edelmannin kanssa tehty Pimeä onni -duetto. Ei Samulissa mitään, päinvastoin, mutta miksi teksti on pitänyt vääntää käännökseksi The Crashin upean Sugaredin päälle? Se on mielestäni halventavaa. Biisi on kuitenkin käännöstekstiltään tunnepitoinen ja vetoava. Ehkä siksi löysin itseni kuuntelemasta sitä lukemattomia kertoja.

Ja niiden lukemattomien kuunteluiden myötä luulen ehkä ymmärtäväni, mistä biisin tekstissä on kyse. Tai ainakin olen tehnyt siitä oman tulkintani. Loputtomia soittokertoja kestävä laulu ja varsinkin lauluteksti.

Ahkera ja saavuttava ihminen on tarkka myös riittävästä levon määrästä. Niin myös minä. Vähintään kahdeksan tuntia yössä ja toinen mokoma pitkin päivää.

Ahkera ja saavuttava ihminen huolehtii myös ulkonäöstään. Keksin eilen mahdollisen tripladenim-asun, jota sovittelin heti tänään. Se oli mielestäni upea ja muilta ei kysytä. Nyt vain mietin, että missä tilaisuudessa ilahdutan maailmankaikkeutta tällä asulla.

Menestyvä ja saavuttava ihminen...  no, tekee välillä jotain muuta ja sitten ei tee jotain, kuten käytä alushousuja.

Sellaisia arkipäiviä täällä tällä viikolla. Voittajan elämää, kuten voitte nähdä. Ja sitähän voitte nähdä lisää huippusuosituissa Instagram Storieissani, joita Insta-profiiliini mieleni liikkeiden mukaisesti tuotan. Menkää seuraamaan minua, jos ette sitä vielä tee!

You Might Also Like

0 kommenttia