Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Euroviisusesonki on kukkeimmillaan – minä vieraana Ylen viisuetkoilla!

Jihuu, jihuu, jihuu! Kävin juuri tänään pikaisesti moikkaamassa Saara Aaltoa ! Saaran levy ilmestyi perjantaina ja maanantaina Saara läh...

Jihuu, jihuu, jihuu!

Kävin juuri tänään pikaisesti moikkaamassa Saara Aaltoa! Saaran levy ilmestyi perjantaina ja maanantaina Saara lähtee viisuedustushommiin Portugaliin.

Ja se, että Saara lähtee Portugaliin, tarkoittaa tietysti sitä, että euroviisujen paras sesonki ja satokausi on aivan hyppysissämme! Se on ihanaa! Euroviisut ovat muodostuneet itselleni vuosi vuodelta tärkeämmäksi traditioksi: yhtenä opiskelijavuotenani esimerkiksi raahasimme ainejärjestöjen keväiselle mökkiretkelle mukanamme kotiteatterin, jotta pystyimme nauttimaan samalle illalle sattuneista Euroviisuista asianmukaisilla puitteilla. Se oli ikimuistoinen ilta!

Muutenkin nautin euroviisuista eniten nimenomaan ilmiönä ja kokonaiskuvana: siitä, millainen ilme kisapaikalla on, ovatko juontajat hyviä, millaisia kohuja syntyy, kuinka paljon yleisössä heiluu sateenkaarilippuja, kuka räväyttää, kuka sytyttää, kenen show ja kappale ovat täysin käsittämättömiä. Saan euroviisuissa väristyksiä sekä innosta että kauhusta, voin olla haltioissani tai täysin epäuskoinen. En yleensä muista yksittäisiä biisejä tai kilpailijamaita, mutta muistan kappaleiden aiheuttamia fiiliksiä ja ajatuksia. Nautin siis yksityiskohtia enemmän kokonaisuudesta.


Ja tänä vuonna viisuhuumani pääseekin aivan uusiin ulottuvuuksiin! Olen nimittäin ensi torstaina vieraana Ylen Viisuetkoilla! Ylen Viisuetkoja voi seurata ensi torstaina klo 20 alkaen Yle Areenasta. Viisuiltaamme isännöi kukas muukaan kuin viisuselostajamme ja muutenkin hurmaava Mikko Silvennoinen. Eikä siinä vielä kaikki! Minun lisäkseni viisuetkoihin osallistuu myös Eini! Kuten ehkä luittekin, tapasin Einin viime syksynä. Meillä oli ihana kahvittelutuokio, ja juttua riitti – uskon siis, että tämän vuoden viisukappaleitakin käydään läpi todella hersyvässä tunnelmassa. Kuulemma nettiin tehtävä lähetys vapauttaa myös aikataulupaineista: saamme rönsyillä ja heittää läppää vapaasti, jos juttua riittää. Ja sitähän uskoakseni riittää! Lisäinfoa Ylen viisuetkoista voi lukea täältä.


Sanoinko, että on ihanaa, kun viisuhuuma taas alkaa? No, sanonpa vielä! Ihanaa! Nyt pistän Saaran uuden levyn soimaan, otan lasin skumppaa ja alan laittautua! Onhan lauantai ja juhlapäivä!


You Might Also Like

0 kommenttia