Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ehdokkaana Vuoden kannanottajaksi

Kappas kehveliä! Sain juuri sähköpostikorvanappiini tiedon, että olen ehdolla Vuoden kannanottajaksi Inspiration Blog Awardsissa !  Ihana u...

Kappas kehveliä! Sain juuri sähköpostikorvanappiini tiedon, että olen ehdolla Vuoden kannanottajaksi Inspiration Blog Awardsissa!  Ihana uutinen!

Vuodet blogin parissa ovat opettaneet hyvän tuntuman siihen, mitkä asioista puhuminen on tärkeää ja yksiselitteisesti oikein. Olen tekemisistäni ja kirjoituksistani aina julkaistessani varma, enkä kirjoita, jos olo on epäilevä. Kaikkia se ei tietenkään miellytä, mutta sille en oikeastaan voi mitään.

Välillä tietysti mietin, kuinka paljon helpompaa olisi olla ottamatta kantaa ja pysyä vain kevyemmissä aiheissa. Juuri tällaisiin hetkiin oman varmuuden ja suuren positiivisen palautteen lisäksi auttaa, kun saa tunnustusta myös omalta alaltaan. Että tekemiseni on myös huomattu ja sitä arvostetaan. Erityisen hienoa ehdokkuus on silloin, kun kanssaehdokkaina on uskomattoman kovia tekijöitä, joille ei ehkä toivottavasti edes harmita hävitä. Jo fiilis samaan jengiin kuulumisesta on kova juttu.

Inspiration Blog Awardsit ovat perinteisesti olleet tilaisuus, johon on menty nimenomaisesti juhlimaan – ja on juhlittukin oikein kaksin käsin. On laulettu panimoravintolassa kova- ja moniäänisesti Let It Gota tai ihan vain karaokebaarissa ihan kaikki, mitä suinkin on ehditty ja kehdattu. Tämän kevään gaalaakin odotan jo malttamattomana, sillä heti gaalakutsujen kolahtaessa sähköpostiin varasivat innokkaat, muualta Suomesta tulevat juhlaseurueen jäsenet (MAMMAT) hotellihuoneet. Nyt sitten vain fiilistellään, että mitä laitetaan päälle ja kenen hotellihuoneessa etkoillaan. Oispa jo huhtikuun puoliväli, ja pianhan se onkin!

Sitä odotellessa voitte käydä antamassa äänenne minulle ja muillekin ehdokkaille! Äänestys jatkuu 5.4. asti. Äänestäneiden kesken arvotaan myös lippuja gaalaan! Jos siis onnetar suosii, voit päästä näkemään, kuinka me mammojen kanssa oikein bailataankaan!

Kipin kapin siis äänestykseen tänne!

http://www.inspirationblogawards.com/ehdokkaat/

You Might Also Like

0 kommenttia