Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 hyvää asiaa

Oi, miten ihanaa! Blogosfäärissä on oltu kuin vuodessa 2011 ja haasteltu toisia bloggareita blogihaasteeseen! Odottelin jo toiveikkaana k...


Oi, miten ihanaa! Blogosfäärissä on oltu kuin vuodessa 2011 ja haasteltu toisia bloggareita blogihaasteeseen! Odottelin jo toiveikkaana kolme hyvää -haastetta ja vihdoinkin pääsin siitä osalliseksi, kun ihana ja paras Tiia haastoi minutkin! Tässä siis haastetta

Kolme hyvää asiaa päivissäni

Kiireettömät aamut
Olen valtavan onnellinen siitä, ettei aamuisin ole kiirettä tai tarvetta lähteä mihinkään. Pystyn kyllä toimimaan tehokkaasti ja olemaan reipas aamullakin, mutta jos päivän toimet vaativat poikkeuksellisen aikaista heräämistä ja lähtöä, alan stressata asiaa jo esimerkiksi 48 tuntia etukäteen. 


Köllöttely
Olen onnellinen myös siitä, että elämääni mahtuu aika paljon köllöttelyä. Varsinkin aamuköllöttely on ihaninta maailmassa, katsella kun toinen nukkuu tai oikeastaan on hereillä ja minä vielä nukun. Höpötellä unisena jotain järjettömyyksiä ja kaivautua kainaloon ja peiton alle ja kieltäytyä nousemasta jos aamupalaksi on puuroa.

iPhone
Tuntuu ehkä hiukan hölmöltä, mutta kun se on totta. iPhone on tietenkin jäätävän kallis (ja kallistuu malli mallilta), mutta saan iPhonesta joka päivä valtavasti iloa, jolloin se kohtuuton hinta ei päiväkohtaiseksi jaettuna ole niin kohtuuton. Puhelimen käyttömukavuus, selkeys ja kauneus ilahduttavat aina vain, vaikka puhelinta olisi käyttänyt kaksi vuotta kymmenen tuntia joka päivä. Tietenkin puhelin myös vie aikaa turhuuksiin ja loputtomaan räpläämiseen, mutta niin kävisi varmasti paskemmallakin puhelimella.

Kolme hyvää asiaa minussa

Hampaat
Hampaat ovat ruumiinosa, josta saan kiistatta eniten kehuja. Ja hyvät hampaat ne ovatkin! Valkoiset, suorat ja vahvat. Siitäkin huolimatta, että olen kiusallisen laiska hampaidenhoitaja enkä ole käynyt hammaslääkärissäkään ensuostukertomaankuinkamoneen vuoteen. Reikiä minulla ei ole diagnosoitu ikinä, mutta nyt tosin kyllä epäilen, että poskihampaassani saattaa olla reikä. Yksi reikä melkein kolmessakymmenessä vuodessa ei kuitenkaan ole kovin paha. Ehkä hammaslääkäriä voisi silti jonain päivänä harkita.

Huumori
Olen kyllä aika hauska jutunkertoja, varsinkin Instastoorien puolella pääsen välillä oikeinkin hyville kierroksille ja siitäkös seura(aja)kunta nauttii. Toki suurin osa jutuistani on niin kiusallisia iskävitsejä, ettei livenä niitä kuuleva joukko kehtaa päin katsoa, mutta silti aina joku nauraa hersyvästi, jos ei muuten niin kohteliaisuuttaan! Lukiossa opettaja arvioi ainettani sanoen, että omalaatuinen huumorisi sopii aineeseen juuri ja juuri. Omalaatuista tai ei, mutta päivänselvää: olen hauska.


Hiukset
Ovat luontaisesti hyväkuntoiset ja paksut. Taipuisat ja luonteikkaat, mikä on toki ärsyttävää silloin, jos pitäisi kiireesti lähteä jonnekin, ja hiukset vain sojottavat joka suuntaan. Rakastuin hiuksiini entisestään, kun muutama vuosi sitten tajusin, kuinka helppo ne on saada kihartumaan. Hiukseni myös sopivat monenlaiseen kampaukseen: ne voivat olla hyvinkin lyhyet, niissä voi olla kyseenalainen hipsteri-otsatukka, ne voivat olla hyvinkin pitkät, ne voivat olla kiinni, ne voivat olla hyvinkin valtava kiharapehko. Ja aina niitä ihastellaan. 

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Ympäröivät ihmiset
Ympärilläni on niin paljon hyviä ihmisiä, ettei paremmasta väliä. En oikein aina edes ymmärrä, mistä nämä kaikki ovat yhtäkkiä tulleet, siis niinku minulle.

Glamoröösi elämäntapa
Tällaista Paikallislehti Somero joskus kertoi minun viettävän ja niinhän se sitten taitaa olla. En pistä vastaan, hyvä asia on glamoröösi elämäntapa.

Pizza
Kuten tarkasti instastoorejani seuranneet tietävät, olen viimeisen vuoden aikana saanut nauttia poikkeuksellisen paljon poikkeuksellisen hyvästä pizzasta. Poikaystäväni on nimittäin sattumalta mieletön pizzakokki (ja mieletön kokki ja, no, mieletön muutenkin). Ehkä siihen pizzan ihanuuteen liittyy aika moni muukin ihana asia kuin pelkkä pizza, mutta pizzassa se kaikki tuntuu tiivistyvän. Pizza. 
 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Kesä
Kyllä, se tulee tänäkin vuonna! Ja uskon siitä tulevan mitä parhain!


Työt
Niitä voisi olla kyllä enemmänkin, mutta hiljaisen alkuvuoden jälkeen näyttää taas lupaavammalta. Kuvauskeikkoja putkahtelee ja blogijuttujenkin kanssa näyttää ehkä vähän valoisammalta. Kesän saan taas viettää viime kesän tapaan festarikuvaajana, mikä on kyllä ihanaa! Pääsen näkemään ja kuvaamaan Tiktakit ja Nylon Beatit, viettämään syntymäpäiväni Popedan stadionkeikalla. Ei ehkä parempaa kesätyötä voisi ihmisellä olla.

Uuni
En muista, olenko blogissa kertonut, mutta uunini hajosi viime keväänä. Kesällä asiaa ei ehtinyt hoitaa, pitkin syksyä yritin, mutta nykyisin kodinkoneliikkeillä menee ilmeisesti niin hyvin, ettei asiakkaiden tilauksia tarvitse välttämättä toimittaa enää ollenkaan. Nyt, melkein vuotta myöhemmin, keittiötäni koristaa kuitenkin uusi liesi. Enää pitäisi rekisteröidä aivot siihen tilaan, että uunia voi taas käyttää. Kun jostain on oppinut pois, on takaisin oppiminen hankalaa. Kohta kuitenkin hautuu sen verran patoja, pullia ja paistoksia kotiuunissa, että Kantolan uunikin kalpenee.

Kolme hyvää asiaa blogissani

Nimi
Siihen nähden, että blogi nimineen syntyi noin minuutissa hetken mielijohteesta, on nimi ihan sairaan hyvä. Enkä luultavasti olisi keksinyt parempaa pidemmällä pohtimisellakaan. Iskevä, mieleenpainuva, useampaankin populaarikulttuurin palaan (Pariisin kevääseen ja Pikku-Britanniaan) vihjaileva ja kertakaikkiaan vaan hyvä.

Vertaistuki
Vertaistuen tarjoamisen vuoksi blogin aikanaan perustin ja sitä se on selvästi monille myös tuonut. Toki suuremmassa kaavassa epäkohtiin puuttuvissa postauksissa ja kannanotoissa, joista aina saan kiitosta (ja klikkauksia ja jakoja), mutta myös pienemmissä asioissa ja varsinkin blogini alkuvuosina vähän yllättävissäkin asioissa. Välttämättä mikään yksittäinen, konkreettinen kirjoittamani asia ei niinkään tuonut vertaistukea, vaan enemmänkin se, että olin.

Tiukka puolustuslinja
Kääntöpuolena hauskuudelleni olen toki myös todella huumorintajuton ja poikapilluni on täynnä hiekkaa. Välillä olen vetänyt myös maitoa väärään reikään. Monet eivät siitä pidä, koska hauskempaahan se itselle tottakai on, jos ei tarvitse yhtään esimerkiksi miettiä, miltä tosi hauska läppä muista tuntuu. Hyvää palautetta tulee ja on tullut kuitenkin moninkertaisesti enemmän kuin huonoa, ja huonokin palaute on lähinnä tullut kirjoitusten aiheilta tai heidän ystäviltään.

Kolme bloggaajaa, joiden toivon vastaavan kysymyksiin

Toivon tähän vastaavan Kurtturuusu-blogin Roosan, Nakit ja mutsi -blogin Sappisen Päivin Uudestakaupungista sekä Missä olet Laura? -blogin Lauran.

You Might Also Like

0 kommenttia