Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aleksanteria, Maijaa ja Markkua – 3 kiehtovan sateenkaarevaa musiikkivideota viikonlopun ratoksi

 Jihuu, se on perjantai! Tänään on toki aihetta paljon suurempiin musiikillisiin hypetyksiin (mitä Spice Girls puuhaa?!?!?), mutta jaanp...

 Jihuu, se on perjantai!

Tänään on toki aihetta paljon suurempiin musiikillisiin hypetyksiin (mitä Spice Girls puuhaa?!?!?), mutta jaanpa silti teille illan ja viikonlopun ratoksi pitkään mielessäni odottaneet biisit ja musiikkivideot!

Aleksanteri Hakaniemi - Pane mut sekasin


Tutustuin Aleksanteriin ehkä 2015 jossain blogigaalassa. Sen jälkeen olen törmäillyt Aleksanteriin siellä täällä festareilla ja kekkereillä sekä seurannut häntä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Aleksanteri julkaisi tänään ensimmäisen Nuorena jaksaa -sooloalbuminsa. En ole vielä ehtinyt kuunnella levyä kokonaisuutena (kyllä, ennen vanhaan albumit kuunneltiin kokonaisuuksina eikä sinkkujulkaisuina). Sinkkujen perusteella levy kuitenkin on sairaan hyvä – kun kerran yksittäiset biisitkin!

Tämän elokuussa julkaistun videon halusin jakaa teille kuitenkin kivan videon takia: videolla peuhaavat pariskunnat ovat ihanan monipuolisia! Jihuu!

(P.S. Ja haluan siis muistuttaa, että minulla oli alunperin ensin tuollainen kihara hiuspörrö, jonka sittemmin Aleksanteri omaksui ja minä luovuin ja nyt taas kiivaasti kasvatan takaisin)

Markku - Vaasankatu

En tiedä, mistä olen alun perin törmännyt Markku Haussilaan, mutta jotenkin olen päätynyt hänen Instagraminsa pariin ja sitä kautta seuraamaan kaikkia hänen tekemisiään. Tämä video puhuttelee itseäni tuon uskomattoman hienon takin, tyylin ja kuvauspaikan takia. On aina niin hauskaa, kun omilla kotikulmilla on kuvattu jotain videotuotantoa! Ihanat kulmat, ihana biisi!

Maija Vilkkumaa - Unisex


Ikisuosikkini Maija Vilkkumaa julkaisi syksyllä Joku muu, mikä -EP:n, jonka Unisex -kappaleelle on kuvattu myös visuaaliselta ilmeeltään mielettömän hieno video. Kuten nimi ja albumin nimi ehkä jo vihjaakin, sukupuolen moninaisuuden käsittely on vahvasti läsnä. Se on hienoa, ja onkin valitettavaa, että kokeileva ja kiehtova EP-julkaisu on jäänyt valitettavan vähälle huomiolle. Pistäkää siis video pyötimään ja biisi jakoon!You Might Also Like

0 kommenttia