Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Laitoin huulipunaa mut ne sanoi älä kato mun munaa" – Maija Vilkkumaan EP:llä pyöritään rahattomana unisex-vessoissa

Ja eilisen vakavamman ränttäyksen kautta bailaavaan viikonloppuun! Tänään ilmestyi Maija Vilkkumaan kauanodotettu Joku muu, mikä -EP. Ja ...

Ja eilisen vakavamman ränttäyksen kautta bailaavaan viikonloppuun!

Tänään ilmestyi Maija Vilkkumaan kauanodotettu Joku muu, mikä -EP. Ja onpa muuten ihan sairaan hyvä EP!

EP:n biisit käsittelevät muunmuassa sukupuolta (ja sukupuolettomuutta), rahattomuutta ja vaikeita ihmissuhteita. Vaikeat ihmissuhteet ovat toki olleet Maijan biiseissä toistuva ja yleinen teema aina, mutta nyt ollaan entistä syvemmissä ja synkemmissä vesissä.

Joku muu, mikä ei voisi myöskään olla ajankohtaisempi: kuten blogistakin näkyy, keskustelu esimerkiksi sukupuolesta käy jatkuvasti joka foorumilla kuumana. On translaki, on feminismi, on tasa-arvo ja sukupuolen moninaisuus ylipäätään. Tämän aiheen ympärillä pyörii myös avausraita Unisex. Maailmas on tosi monta huolta, mut ihan kaikel ei oo sukupuolta.

Mul ei oo rahaa taas sopii hienosti juuri tähän päivään, kun lehtiotsikoihin on jälleen saatu kaivettua työtön, joka elää mielellään tuilla eikä edes halua töitä. Kuinka sopeutuu maailmaan, jos ei halua tai voi päästä käsiksi uuteen Vuittoniin eikä etsiä fancympää kämppää?

Ylipäätään sairaan hieno ja upeasti uudistunutta artistia esittelevä julkaisu! En nyt halua (enkä edes ehdi) selittää julkaisua sen enempää auki, vaan kuunnelkaa ihan itse! Se on yllättävän hauskaa!

Maija Vilkkumaa – Joku muu, mikä SpotifyssäKuva: Laura Haimila

You Might Also Like

0 kommenttia